به گزارش خبرگزاری مهر،سید مرتضی سجادی نژاد افزود: این محصولات جدید در قالب نرم افزارهای کتابخانه ای، شخصیت محور، دانشنامه ای و مالتی مدیا است.
وی ادامه داد: این مرکز همانند سال های گذشته در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با عرضه 150 محصول که سی عنوان آن جدید است، به صورت فعال شرکت کرده است.
مدیر نمایشگاه های داخلی مرکز نوردر ادامه افزود: در این نمایشگاه هم، همچون نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، محصولات نور بر روی حافظه خارجی (هارد اکسترنال) عرضه شده است و افراد می توانند با همراه داشتن هارد، همه محصولات نور را به صورت یکجا دریافت کنند.
سجادی نژاد اظهار داشت: استفاده از محصولات نور بر روی این هارد اکسترنال، محدودیت نصب نداشته و قابل به روز رسانی است.
وی خاطر نشان کرد: محصولات شخصیتمحور همچون مجموعه آثار حجت الاسلام قرائتی و انصاریان، نرم افزار طبیعت و درمان، نرم افزار های کتابخانه روسی و آذری، شیخ طوسی و شیخ مفید، بخشی از نرمافزارهای جدید مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی است که برای نخستین بار در این نمایشگاه عرضه می شود.
شایان ذکر است، غرفه عرضه محصولات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در بخش بین الملل روبروی محراب شبستان امام خمینی(ره) قرار دارد.
گفتنی است، نمایشگاه کتاب تهران که از چهاردهم اردیبهشت فعالیت خود را آغاز کرده است، تا بیست و چهارم اردیبهشت ماه دایر خواهد بود
نظر شما