به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی مالزی (برناما)، نخست وزیر مالزی باقی ماندن حزب حاکم سنگاپور (حزب اقدام مردم) در قدرت را به نفع روابط مالزی و سنگاپور دانست و از نتایج به دست آمده در انتخابات سراسری مجلس این کشور استقبال کرد.
"نجیب رزاق" بدون اشاره به افزایش حضور و رقابت احزاب مخالف دولت در انتخابات افزود: نتایج به دست آمده در این انتخابات یک مساله داخلی است و قصد ندارد درباره آن اظهار نظر کند.
وی در گفت و گو با خبرنگاران تاکید کرد: مساله اصلی آن است که هنوز همان دولت قدرت را در اختیار دارد و خللی در روابط میان دو کشور ایجاد نمی شود.
انتخابات سراسری مجلس در سنگاپور که با افزایش رقابت بین احزاب مخالف دولت و حزب حاکم نسبت به دور قبلی انتخابات همراه بود، روز شنبه هفتم ماه می برگزار و طی آن حزب اقدام مردم به رهبری نخست وزیر این کشور با کسب 81 کرسی از 87 کرسی مجلس به پیروزی رسید.
نظر شما