علی جهازی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان با اشاره به تعداد تعاونیهای روستایی فعال در استان اصفهان افزود: تعداد تعاونیهای استان اصفهان 310 تعاونی است که نزدیک به 330 هزار خانوار روستایی تحت پوشش این تعاونیها به فعالیت مشغول هستند.
وی با اشاره به اینکه تعاونیهای روستایی گامی در جهت شکلگیری مشارکتهای عمومی برای توسعه کشور هستند، اظهار داشت: از آنجایی که تعاونیهای روستایی با سرمایه، مدیریت و نظارت خود مردم به فعالیت میپردازند، شاهد مشارکتهای بیشتری از سوی مردم هستیم.
مدیرکل تعاون روستایی استان اصفهان با اشاره به ظرفیتهای بالای تعاونیهای این استان، تصریح کرد: با توجه به تمامی پتانسیلها و ظرفیتهایی که تعاونیهای روستایی سطح استان اصفهان از آن برخوردار هستند، در تلاشیم تا نسبت به انجام طرحهای مختلف برای نخستین بار در کشور اقدام کنیم.
وی صحبتهای خود به اجرای طرح پالایش شرکتهای تعاونی روستایی در اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: طرح پالایش شرکتهای تعاونی روستایی برای نخستین بار در کشور و در استان اصفهان به اجرا درمیآید که نتایج مثبت و ارزندهای برای تمامی تعاونیها خواهد داشت.
جهازی با اشاره به مزیتهای اجرای این طرح در سطح استان اصفهان و کشور اضافه کرد: اجرای طرح پالایش شرکتهای تعاونی روستایی در استان اصفهان موجبات شناسایی و شناسنامهدار شدن شرکتهای تعاونی روستایی و اعضای این شرکتها را فراهم میآورد.
وی بیان کرد: همچنین با اجرای این طرح، حضور اعضا در مجامع مختلف شرکتهای تعاونی مشخص خواهد شد چرا که این مجامع، اصلیترین عناصر تصمیمگیری در ارتباط با ادامه یا چگونگی فعالیت شرکتهای تعاونی روستایی در استان اصفهان محسوب میشوند.
مدیرکل تعاون روستایی استان اصفهان همچنین با بیان اینکه یک گام موثر به منظور ارائه برگ سهام به تعاونیها انجام میشود، گفت: بر اساس هدفگذاریهای انجام شده، تمامی اعضای تعاونیهای خصوصی و روستایی تا پایان سال جاری برگ سهام دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه برنامهریزیهای گستردهای به منظور کیفیت بخشی به فعالیتهای تعاونیهای روستایی انجام شده است، افزود: سال 1390 سال رشد و شکوفایی شرکتهای تعاونی روستایی در مسیر جهاد اقتصادی است.
جهازی به لزوم حرکت در جهت دستیابی به پیشرفتهای مهم در عرصه تعاونیهای روستایی طی سال جهاد اقتصادی اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال ۱۳۹۰ با عنوان سال جهاد اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب، محور اصلی همه فعالیتها در بخشهای مختلف از جمله تعاونهای روستایی باید برنامهریزی برای بهرهوری اقتصادی بهتر و مطلوبتر باشد.
وی بیان کرد: شرکتهای تعاونی روستایی استان اصفهان دارای ظرفیتهای فراوان اقتصادی است و در سال جاری باید موانع کنار برود و از این ظرفیتها حداکثر بهرهبرداری شود.
مدیرکل تعاون روستایی استان اصفهان با تاکید بر اینکه گسترش تعاونیهای روستایی موجب کاهش مهاجرت روستاییان میشود، اضافه کرد: دولتهای نهم و دهم در راستای تحقق شعار عدالت محوری و اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی توسعه تعاونیهای روستایی و دهیاران را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه دولت نگاه ویژهای به مناطق محروم روستایی دارد، بیان داشت: با تشکیل شرکتهای تعاونی توسعه روستایی و دهیاران، گام ارزشمندی در راستای توسعه روستاها، فقرزدایی و استفاده از قابلیتها و ظرفیتهای روستاها برداشته شود.
نظر شما