پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۶:۱۱

15 درصد مشترکان روستایی هرمزگان قبوض را غیرحضوری پرداخت می کنند

15 درصد مشترکان روستایی هرمزگان قبوض را غیرحضوری پرداخت می کنند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان گفت: 15 درصد مشترکان روستایی در سطح استان، قبوض خود را غیرحضوری پرداخت می کنند.

عبدالحمید حمزه پور در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس اظهار داشت: توسعه و گسترش پرداخت غیرحضوری قبوض آب بهاء و ارایه خدمات به صورت الکتریکی برای روستاییان، می تواند در پیشبرد اهداف شرکت نقش مهمی ایفا کند.

وی اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک و با توجه به گستردگی روستاهای استان و عدم سهولت دسترسی برخی از آنها به شبکه بانکی و همچنین کاهش هزینه های ایاب و ذهاب، پرداخت غیرحضوری قبوض از طرف مشترکین، یکی از فرهنگهایی است که با توجه به فراهم بودن زیرساختها می توان آن را ترویج کرد.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان با اشاره به قیمت اعلام شده بعد از هدفمندی یارانه ها در بخش آب روستایی گفت: این قیمتها در هشت پلکان تنظیم شده است.

حمزه پور افزود: بر این اساس بعد از هدفمندی یارانه ها، آیتم های آبونمان، جریمه، ضریب طرح آبرسانی و تبصره از قبوض مشترکین حذف و تنها آب بهاء بر اساس تعرفه های ابلاغی و مالیات بر ارزش افزوده لحاظ شده است.

وی اظهار داشت: برای اطلاع رسانی شفاف از نحوه محاسبه نرخ آب بهای مصرفی روستاییان، بروشورهایی در این خصوص بین آنها توزیع شده است.

حمزه پور در خصوص قیمت آب مصرفی مشترکان غیرخانگی گفت: برای مصارف صنعتی چهار هزار ریال، عمومی و دولتی پنجهزار ریال، آموزشی و اماکن هزار و 500 ریال، آزاد و بنایی هفت هزار و 500 ریال و تجاری نیز شش هزار و 500 ریال به ازای هر مترمکعب می باشد.

وی بیان کرد: دستیابی به راههای صحیح صرفه جویی و رعایت الگوی مصرف آب، نیازمند همکاری مردم و مسئولان و باورپذیری آنان است و در این میان نقش رسانه ها بسیار اساسی، موثر و پایدار خواهد بود.      

کد خبر 1309440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha