به گزارش خبرنگار مهر در استان تهران، مرتضی تمدن ظهر امروز در جمع مدیران و فعالان بخش کشاورزی استان در سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، افزود: استفاده از روشها و شیوه هایی که منجر به کاهش هزینه های تولید در کشاورزی شود، امری بسیار ضروری و حیاتی است.
وی افزود: با حذف یارانه ها در قانون هدفمندسازی یارانه ها، کشاورزان و دامداران باید قیمتهای تولید شده محصولات خود را کاهش داده و خود را در عرصه رقابت توانمند کنند.
امسال سال تحول کشاورزی استان تهران خواهد بود
رئیس کارگروه کشاورزی استان تهران گفت: تحول در بخش کشاورزی استان تهران یک امر ضروری است و امسال، سال تحول در کشاورزی استان خواهد بود.
وی با تأکید بر آموزشهای کاربردی به کشاورزان و دامداران از سوی مسئولان بخش کشاورزی، با هدف ارائه راهکارهای عملی کاهش هزینه ها و صرفه جویی هر چه بیشتر و توانمندسازی آنان در عرصه رقابت، تصریح کرد: باید هر چه زودتر از مصرف بی حساب انرژی و سوء مدیریت در برخی از مجتمع های کشاورزی، گلخانه ای، دامداریها و مرغداریها جلوگیری کرد.
باید کشاورزان و دامداران را از عادت وابستگی سالهای طولانی به یارانه ها جدا کرد
تمدن تأکید کرد: باید با کشاورزان و دامداران در راستای اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها به زبان واقعیت سخن گفت و آنان را از عادت وابستگی سالهای طولانی به یارانه ها، جدا کرد.
وی با اشاره به اینکه با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در فضای کشور یک فرهنگ و نگاه جدید حاکم شده و این فرهنگ، تغییرات جدی در کشور به وجود آورده، گفت: همه مسئولان باید خود را منطبق با این فرهنگ جدید کرده و همگام و همنوا با آن حرکت کنند.
استاندار تهران، وجود مدیران و کارشناسان لایق، انقلابی و توانمند در بخش کشاورزی استان را یک سرمایه بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: با وجود چنین سرمایه ای، پیاده کردن این فرهنگ جدید، کار چندان مشکلی نیست.
چهار هزار واحد تولیدی کشاورزی از مصرف سوخت نفت گاز به سوخت گاز تغییر می کند
وی ادامه داد: امسال چهار هزار واحد تولیدی کشاورزی از مصرف سوخت نفت گاز به سوخت گاز تغییر خواهد یافت.
تمدن با ذکر اینکه این اقدام با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال صورت می گیرد، گفت: با اجرای این طرح 70 درصد میزان مصرف انرژی در بخش کشاورزی کاهش خواهد داشت.
تشکیل ستاد اجرایی ارتقای بهره وری مصرف آب و توسعه سامانه های نوین آبیاری در شهرستانها
وی بیان داشت: ستاد اجرایی ارتقای بهره وری مصرف آب و توسعه سامانه های نوین آبیاری در بخش کشاورزی، در همه شهرستانهای استان تهران تشکیل می شود.
رئیس شورای اداری استان تهران تصریح کرد: این ستاد به مسئولیت فرمانداران و با دبیری مدیر جهاد کشاورزی و با عضویت رؤسای ادارات آب، برق، اوقاف و بانک کشاورزی شکل می گیرد.
وی با اشاره به اینکه استان تهران رتبه پنجم تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده و دارای دو هزار و 376 هکتار سطح زیر کشت گلخانه ای است، افزود: جهاد تولید محصول سالم کشاورزی در سال جاری آغاز می شود.
در این جلسه، برنامه ها و راهبردهای بخش کشاورزی استان در سال جاری مطرح شده و استاندار تهران نیز دستورهای لازم را در این خصوص صادر کرد.
نظر شما