به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، فرشید دستوان شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای مسکن استان هرمزگان در خصوص وضعیت مسکن مهر در هرمزگان، بیان داشت: تاکنون قرارداد ساخت 48 هزار و 350 واحد مسکن مهر در استان هرمزگان بسته شده که از این تعداد برای بیش از 41 هزار واحد پروانه ساخت صادر شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر افتتاح شش هزار و 498 واحد مسکن مهر در استان هرمزگان هم اکنون شش هزار و 528 واحد دیگر در مرحله نازک کاری و آماده بهره برداری هستند.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی هرمزگان با اشاره به روند مطلوب نوسازی بافت های فرسوده در استان هرمزگان، عنوان کرد: کار نوسازی دو هزار و 677 واحد مسکونی فرسوده در هرمزگان آغاز شده که تاکنون کار نوسازی 547 واحد از این تعداد به طور کامل به پایان رسیده و با اختصاص خط اعتباری مسکن مهر شاهد نوسازی بیشتر بافت های فرسوده در آینده ای نزدیک خواهیم بود.
دستوان افزود: کل تسهیلات پرداخت شده برای ساخت مسکن مهر در استان هرمزگان تاکنون بیش از سه میلیارد و 848 میلیون ریال بوده است.
نظر شما