دکتر امیرعباس هوشنگ زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: ارتباطات درون سازمانی پله نخست ترقی روابط عمومی هاست و از همین رو در برگزاری جشنواره های تخصصی باید این شاخه از وظایف روابط عمومی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه وظیفه برقراری ارتباطات درون سازمانی رسالت بسیار مهم روابط عمومی هاست، به نقل قولی از "دکتر حمید نطقی" استاد فقید علم روابط عمومی کشورمان مبنی بر اینکه "احسان و کارهای حسنه از داخل خانه شروع می شود" اشاره و خاطرنشان کرد: روابط عمومی ها به عنوان اصلی ترین کانال ارتباطات درون سازمانی عمل می کنند و به همین جهت پایش عملکردشان در جشنواره های تخصصی ضرورت دارد.
دکتر هوشنگ زاده، تدوین شاخص های استاندارد برای جشنواره های تخصصی روابط عمومی را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید از تجربه همایش ها و جشنواره های قبلی برای استانداردسازی شاخص هایی که قادر به گزینش برترین ها در حوزه روابط عمومی باشند، بیشترین بهره را برد.
این استاد علم روابط عمومی، جدیت در برگزاری دوره های آموزش تخصصی برای فعالان جامعه روابط عمومی و بسنده نکردن به برگزاری صرف جشنواره ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: با وجود اینکه برگزاری جشنواره ها مزایایی مانند ایجاد فضای رقابتی بین روابط عمومی ها دارد اما نباید از برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی مستمر برای روابط عمومی ها نیز غافل شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه سرعت تبدیل روابط عمومی های سنتی کشورمان به روابط عمومی های الکترونیک مناسب است، نهادینه شدن برگزاری دوره های آموزشی به ویژه در زمینه روابط عمومی الکترونیک را یک الزام اجتناب ناپذیر دانست.
وی افزود: با برنامه ریزی جهت برگزاری چنین دوره هایی در حاشیه جشنواره ها می توان به تقویت بنیه علمی فعالان روابط عمومی و به روز شدن آن ها کمک کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، تحقق رضایتمندی مراجعان به سازمان را دستاورد یک روابط عمومی موفق خواند و افزود: اگر روابط عمومی به معنی "مساعد سازی افکار عمومی" قلمداد شود باید همه شاخص ها جهت ارزیابی روابط عمومی های برتر با رویکرد مخاطب محوری تعیین شود.
نخستین جشنواره روابط عمومیهای برتر آذربایجان شرقی به همت استانداری آذربایجان شرقی و در گرامیداشت 27 اردیبهشت روز ارتباطات برگزار می شود.
نظر شما