پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آبان ۱۳۸۳، ۱۶:۰۷

از سوي دايره المعارف فلسفي استنفورد:

مدخل "گابريل مارسل " منتشر شد

مدخل "گابريل مارسل " نوشته برايان ترينور استاديار دانشگاه لويولا ماري مونت از سوي دايره المعارف فلسفي استنفورد منتشر شد.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر"، اين مدخل اشاره دارد كه گابريل مارسل نه تنها فيلسوف كه نويسنده، منتقد ادبي و فيلم ، نمايشنامه نويس و موسيقي دان بوده است. او مذهب خود را در سال 1929 به كاتوليك تغيير داد و بعدها فلسفه اي را بنا نهاد كه به نام " اگزيستانسياليسم كاتوليكي " شهره شد. فلسفه اگزيستانس وي مانند فلسفه ژان پل سارتر انسان گرا بود . بعدها او به جهت سوء تفاهم هايي كه مفهوم اگزيستانسياليسم بدان دچار شد اگزيستانسياليست بودن خود را منكر شد . از معروفترين آثار مارسل كتاب " راز بودن" است كه در دو مجلد به چاپ رسيده است. او همچنين مؤلف كتاب مشهور و تأثيرگذار " مبناي اگزيستانس مقام انساني " است  كه ماحصل درسهاي او در ده? 60 قرن بيستم در دانشگاه هاروارد است.  

لازم به ذكر است كه خوانندگان پارسي زبان ، گابريل مارسل را بيشتر با كتابي كه سم كين در باب وي نگاشته و استاد مصطفي ملكيان آن را بدقت ترجمه كرده مي شناسند. كتاب " گابريل مارسل" را انتشارات گروس در سال 1376 منتشر كرده است.


 

کد خبر 131050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha