پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۵۴

500 میلیون ریال کتاب برای کتابخانه های عمومی خوزستان خریداری شد

500 میلیون ریال کتاب برای کتابخانه های عمومی خوزستان خریداری شد

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان از خرید 500 میلیون ریالی برای کتابخانه های عمومی استان از بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر از اهواز، عبدالرحیم فضیلت پور اظهار داشت: از آنجایی که نمایشگاه های کتاب فرصت بسیار خوبی برای تامین منابع مورد نیاز عامه مردم به خصوص کتابخانه های عمومی به عنوان دانشگاه های مردمی است، ما هم این فرصت را غنیمت شمرده و برای تامین منابع لازم و مورد نیاز اعضای کتابخانه های عمومی استان اقدامات لازم را انجام داده ایم.

وی افزود: در این راستا تمام روسای ادارات کتابخانه های عمومی شهرستانهای خوزستان به محل نمایشگاه مراجعه کرده و کتب موردنیاز را که از قبل نیازسنجی شده بود خریداری کردند.

مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان بیان کرد: بودجه پیش بینی شده برای خرید از نمایشگاه بین المللی کتاب برای کتابخانه های عمومی خوزستان بالغ بر 500 میلیون ریال بود که به نسبت نیاز شهرستان و جمعیت آن شهرستان در اختیار روسای ادارات برای خرید کتاب قرار گرفت.

به گفته این مسئول، مهمترین مرحله کاری کتابخانه های عمومی استان نیازسنجی از اعضای کتابخانه های عمومی بوده است.

وی ادامه داد: نیازسنجی منابع مورد نیاز کتابخانه‌های عمومی از قبل توسط کتابداران کتابخانه های عمومی از اعضا صورت گرفت و خرید کتاب توسط روسای ادارات کتابخانه های عمومی شهرستانها بر اساس کتب درخواستی در طرح "کتاب من" اعضای کتابخانه های عمومی خوزستان، نظرات کار‌شناسان اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان، نظرات گردآوری شده اعضای کتابخانه های عمومی خوزستان، نظرات مسئولان کتابخانه های عمومی، کتب مربوط به جهاد اقتصادی ، کتب مربوط به کودکان و نوجوانان، کتب نابینایان و کم بینایان، و...... صورت گرفته است.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان اضافه کرد: احساس ما این است که مانند نمایشگاه کتاب خوزستان اعضای کتابخانه های عمومی از این خرید نیز احساس رضایت خواهند داشت چراکه عناوین جدید کتب براساس نیاز اعضا وارد مخازن می شوند و سعی خواهیم کرد از ورود کتب تکراری و غیرقابل استفاده به کتابخانه های عمومی جلوگیری کنیم.
کد خبر 1310761

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha