پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۴۶

دادگو خواستار شد:

کاهش مشکلات شهری نیازمند تشکیل اتاقهای فکر مربوطه است

کاهش مشکلات شهری نیازمند تشکیل اتاقهای فکر مربوطه است

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی کلانشهر کرج گفت: کاهش مشکلات شهری نیازمند تشکیل اتاقهای فکر مربوطه است و این امر باید به بهترین نحو مد نظر قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محود دادگو افزود: لازم است آموزش حرفه ای وفنی کارکنان و همچنین تشکیل اتاق فکر در معاونتهای فنی وعمرانی در راس فعالیتها وبرنامه های این حوزه ها قرارگیرد.

وی ادامه داد: متاسفانه در برخی از بخشها افرادی مشغول به کار هستند که شغلشان هیچ تناسبی با تحصیلاتشان ندارد که این امر بر مشکلات می افزاید.

این مسئول عنوان کرد: این موضوع باید بررسی و تا حد ممکن افراد در تخصصهای خود به کارگرفته شده ضمن اینکه لازم است با آموزشهای مختلف حرفه ای وفنی، سطح توانمندی کارکنان افزایش یابد.

دادگو در ادامه به تفویض اختیارات به بخشهای مختلف بر اساس اصول مدیریت به صورت کتبی و تحقق پذیر در راستای رفع بسیاری از مشکلات اشاره و بر لزوم تحقق مدیریت واحد شهری تاکید کرد.
 
رئیس شورای اسلامی کلانشهر کرج اضافه کرد: در شوراهای اسلامی شهر 24وظیفه به شوراها محول شده که این امر، وظیفه این نهاد را بسیار حساس می کند.
 
وی خاطرنشان کرد: این درحالیست که شوراها باید در راستای تحقق مدیریت واحد شهری تمام توان خود را به کارگرفته و با مدیریت واحد شهری و پارلمان محلی شهرداری ها را اداره کنند.
کد خبر 1310768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha