به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، در ابتدای این جلسه مظفرمختاری با اشاره به برگزاری کنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهید فارس گفت: رخداد کنگره سرداران عصرجدیدی از فرهنگ شهید پروری را در جامعه ولایت مدار فارس ایجاد کرد.
رئیس شورای اسلامی استان فارس ادامه داد: خوشحالیم که به عنوان نمایندگان مردم فارس در نهاد شورا از سهم شوراو شهرداری های استان در این کنگره بزرگ سخن بگوییم، سهمی که شاید قطره ای از دریا باشد اما برخود می بالیم که توانسته ایم قدمی هرچندکوچک در راستای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا برداشته باشیم.
وی درادامه به طرح های ارائه شده از سوی شورای اسلامی استان به استانداری فارس اشاره کرد و افزود: کارشناسان زبده این شورا پس ازکارهای کارشناسی شده طرح های زیادی را با محوریت موضوعات مورد دغدغه شورائیان به استانداری ارائه داده اند که متاسفانه هنوزهیچ پاسخی از سوی استانداری در خصوص این طرح ها جهت عملیاتی شدن ارائه نشده است.
مختاری تصریح کرد: با این وجود شورای اسلامی استان با انعقاد تفاهمنامه با دستگاه های مختلف در سال گذشته سال فعالی را پشت سرگذاشته است.
وی ازهمکاری تمامی اعضای شورای اسلامی استان در سال گذشته تقدیر کرد و افزود: ماحصل این تلاشها به پررنگ شدن نقش نهاد شورا درجامعه ومتمایزبودن نقش شورائیان فارس در شورای عالی استان ها ختم شده است.
در ادامه اعضا شورا برای انتخاب هیئت رئیسه و اعضای کمیسیونهای مختلف رای گیری کردند که در انتخاب هیئت رییسه مظفرمختاری با 25رای از مجموعه 26 رای ماخوذه به عنوان رئیس، سیاوش قزلی جهرمی با همین تعداد رای به عنوان نائب رئیس شورای اسلامی استان فارس برای یکسال پیش روانتخاب شدند.
بر اساس این گزارش وبرپایه آرای نمایندگان مردم فارس در شورای اسلامی استان سیدعلی حسینی ،سیدعباس راسخ، مصطفی بهمنی، احمدآهیخته، دیداررحیمی، مرتضی حسن شاهی و احمد نجفی به عنوان اعضای کمیسیون برنامه و بودجه انتخاب شدند. ریاست این کمیسیون بر عهده عباس راسخ گذاشته شد ومرتضی حسن شاهی به عنوان نایب رییس این کمیسیون معرفی شد.
در کمیسیون عمران و زیر بنایی مظفرمختاری، سید علی حسینی، جمال صانعی، احمد رضایی، بیژن دهقان، غلامرضاحسین پور ، سیاوش قزلی، حشمت کوشکی، مرتضی عسکر پور و علی خرمی عضو شدند و مسئولیت این کمیسیون بر عهده جمال صانعی و علی خرمی به عنوان رئیس و نائب رئیس گذاشته شد.
مظفرمختاری، فرهنگ جمالی، جمشیدسمیع پور، سید عبد الرضاحمیدی، عبد الباقی حسانی، حسین صراحی، سیدحسین حسینی، طاهره مجیدی، اسماعیل محرابی و سید ابوالحسن موسوی نیز به عضویت کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی استان فارس در آمدند و مسئولیت این کمیسیون نیز بر عهده جمشید سمعیع پور گذاشته شد.
نظر شما