پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۴:۵۸

عظیمی خبر داد:

آمادگی 88 مسجد در آذربایجان شرقی برای برگزاری مراسم اعتکاف

آمادگی 88 مسجد در آذربایجان شرقی برای برگزاری مراسم اعتکاف

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات آذربایجان شرقی از آمادگی 88 مسجد در این استان برای برگزاری مراسم اعتکاف خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حجت الاسلام حمید عظیمی ظهر شنبه در نخستین نشست هم اندیشی ستاد اعتکاف آذربایجان شرقی افزود: در سال گذشته 25 درصد اعتکاف کنندگان تحصیلات عالیه ارشد و دکتری داشته و 23 درصد را برادران و 77 درصد را خواهران تشکیل می دادند.

به گفته عظیمی، سه درصد اعتکاف کنندگان را طلبه ها و 49 درصد را دانشجویان و دانش اموزان شامل می شدند.

وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: بزرگترین نعمت انقلاب، استقلال در تمامی حوزه ها از جمله اقتصاد، سیاسی و فرهنگی بوده و این چنین تمامی زوایای فسق و جور در جامعه ایران برچیده شد.

رئیس سازمان تبلیغات استان خاطر نشان کرد: یکی از نعمات انقلاب ولایت بوده که در پی آن نمازهای جمعه و سنت اعتکاف که از آیات الهی است برگزار می شود.

نخستین نشست هم اندیشی ستاد اعتکاف استان که با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تشکیل شد، سازمانهای مختلف در خصوص نحوه حمایت خود برای برگزاری مراسم اعتکاف در سال جاری تصمیم گیری کردند. 

کد خبر 1311243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha