۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۹:۵۲

62 چشمه آب معدنی در اردبیل قابلیت سرمایه گذاری دارد

62 چشمه آب معدنی در اردبیل قابلیت سرمایه گذاری دارد

اردبیل - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل گفت: از مجموع 110 چشمه آب معدنی موجود در این استان 62 چشمه قابلیت سرمایه گذاری و واگذاری به بخش خصوصی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، علی حیدری عصر شنبه در جلسه کارگروه تحول اداری، فناوری و اطلاعات استان اظهار داشت: از 110 دهنه چشمه آب معدنی شناسایی شده 75 دهنه چشمه آب گرم و 35 دهنه آب سرد و با مزایای درمانی است.

وی توسعه صنعت توریسم استان را از مهمترین اهداف طرح واگذاری آبهای معدنی به بخش خصوصی برشمرد و اضافه کرد: بی شک جذب سرمایه گذاران و هدایت سرمایه‌های عظیم بخش خصوصی به توسعه آبهای معدنی در رشد گردشگری استان تاثیر بشزایی خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان از واگذاری تمام چشمه های آب معدنی استان به بخص خصوصی طی آینده ای نزدیک خبر داد و یادآور شد: هم اکنون به غیر از آب گرم گاومیش گلی بقیه آب گرمهای سرعین به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی همچنین با اشاره به افزایش 5.5 درصدی آبیاری مدرن در اراضی کشاورزی استان ابراز داشت: هم اکنون تنها 12 هزار هکتار از مجموع 86 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان دارای آبیاری مدرن است.

حیدری با بیان اینکه 74 هزار هکتار از اراضی نیز دارای آبیاری غیر مدرن بوده و نیازمند توجه و سرمایه گذاری است، از تکمیل نهایی مطالعات حریم بستر رودخانه های این استان در سال 89 خبر داد.

مدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استان نیز در این جلسه طی سخنانی از تغییر نام دفتر فناوری اطلاعات به ارتباطات، اطلاعات و امنیت خبر داد و اظهار داشت: در سال گذشته سنجش میزان رضایتمندی مردم از نحوه خدمات رسانی دستگاه های اجرایی انجام شد که نتایج مقدماتی آن مشخص شده است.

یعقوب نژاد محمد انجام صحیح وظایف را در جهت ارتقا بهره وری دستگاه ها مؤثر خواند و خاطرنشان کرد: این اصل منتهی به رضایتمندی ارباب رجوع و مردم از دستگاه های دولتی خواهد شد.

وی اصلی ترین هدف این کارگروه را در نظام اداری استان تدوین برنامه پنج ساله تحول اداری عنوان کرد و اظهار داشت: مستند سازی و اصلاح فرآیندها از سیاستهای ابلاغی دولت در طول برنامه توسعه بوده و پیگیری خواهند شد.

این مسئول ویژگی تشکیل جلسات این کارگروه در دستگاه های اجرایی استان را تسری تجارب آنها به یکدیگر عنوان کرد و متذکر شد: ساختار و ماهیت تحول اداری به گونه ای است که بخش مستقل تلقی شده و به عنوان ضرورت و نیاز امروزی مطرح است.

کد خبر 1311510

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha