پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۵۴

47 درصد پرونده های شوراهای حل اختلاف لرستان منجر به سازش شد

47 درصد پرونده های شوراهای حل اختلاف لرستان منجر به سازش شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: 47 درصد پرونده های شوراهای حل اختلاف لرستان منجر به سازش شد.

به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، جفر بدری در جلسه هم اندیشی با حضور روسای دادگستریهای استان نقش شوراها را در کاهش پرونده های ورودی به دادگستریها را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: انسجام شوراهای حل اختلاف یکی از راهبردهای اساسی است که باید مد نظر قرار گیرد.

وی با اشاره به دو نگرش افراط و تفریط در خصوص شوراهای حل اختلاف، یادآور شد: قانون را باید به شیوه صحیح مدیریت کرد تا اهداف قانونگذار محقق شود.

رئیس کل دادگستری استان لرستان تصریح کرد: با وجود تشکیل شوراهای حل اختلاف قانون هیچگاه تعطیل نمی شود.

بدری همچنین آمار صلح و سازش شوراهای استان را خوب ارزیابی کرد و بیان داشت: تلاش شود که پرونده های شورا با حضور معتمدین محلی در جهت اصلاح ذات البین منجر به صلح و سازش شود که این امر کمک بسیار موثری برای حل دعاوی بصورت ریشه ای دارد.

وی همچنین مختومه شدن 47 درصدی پرونده های شوراهای حل اختلاف را بسیار مثبت دانست و از روسای دادگستریهای سراسر استان خواست با نظارت دقیق و همیشگی نسبت به شوراها در کنترل نقاط ضعف آنها اهتمام ویژه ای داشته و با برگزاری کلاسهای آموزشی بصورت مستقیم چالش ها و موانع شوراها را مرتفع کنند.

رئیس کل دادگستری استان لرستان نظارت مستقیم بر هر مجتمع شوراهای حل اختلاف را ضروری خواند و یادآور شد: دادگستریها شوراها را جزیی از بدنه اصلی خود بدانند.

کد خبر 1311565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha