به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حسین شعبانی صبح یکشنبه در کارگروه اقتصادی این معاونت با اشاره به تعطیلی تعدادی از موسسات مالی و اعتباری در ماه های اخیر، از اداره کل تعاون خواست: به منظور جلوگیری از بروز مشکل و هرگونه سوء استفاده، لیست تعاونی های مالی و اعتباری غیرفعال را به معاونت پیشگیری از جرم استان اعلام کنند.
وی افزود: توقف فعالیت این تعاونی های مالی و اعتباری، علاوه بر ایجاد مشکل برای سپرده گذاران به یکی از مهم ترین دغدغه های دستگاه قضایی در سال گذشته تبدیل شد.
وی از اعضای کارگروه اقتصادی استان خواست : برای جلوگیری از تکرار چنین مشکلاتی در آینده پس از بررسی مشکلات و راهکارهای پیرامون این موضوع ، گزارش های خود را به دبیرخانه این کارگروه ارسال کنند.
معاون پیشگیری از جرم دادگستری استان در بخش دیگری از سخنان خود از گمرکات استان خواست: برای ورود کالا به داخل کشور ، صرفا برگ سبز آن را مد نظر قرار ندهند و سعی کنند تمام کالا ها به هالوگرام یا مشخصه پرداخت عوارض گمرکی تجهیز شوند.
شعبانی در ادامه با تشریح برنامه های امسال معاونت پیشگیری از جرم استان گفت: باید اعضای این کارگروه، بیش از پیش تلاش خود را برای پیشگیری و کاهش وقوع جرم در حوزه های اقتصادی و اداری به کارگیرند.
نظر شما