پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۵:۵۶

در استان البرز/

سالگرد شهدای گمنام شهرستان اشتهارد برگزار شد

سالگرد شهدای گمنام شهرستان اشتهارد برگزار شد

اشتهارد- خبرگزاری مهر: مراسم سالگرد 5 شهید گمنام شهرستان اشتهارد در جوار مرقد مطهر امامزاده سلیمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری  مهر، رضا واحدی  مسئول هیئت رزمندگان شهرستان اشتهارد درباره این برنامه گفت: با پیگیری های بعمل آمده در سال 84 توسط مسئولین شهرستان اشتهارد و با توجه به در خواست های گسترده مردم خدا جوی این منطقه با مساعدت سردار سید محمد باقرزاده ریاست محترم بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ستاد کل نیروهای مسلح، 5 شهید گمنام طی مراسم با شکوهی با بدرقه  مسئولین و امت حزب الله  شهرستان اشتهارد در جوار مرقد مطهر امامزاده سلیمان تشییع و در کنار این مرقد آرام گرفتند.

وی بیان کرد: از آن سال تاکنون در سالگرد تشییع و تدفین این شهداء مطهر همه ساله مراسم با شکوهی با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولین شهری و انتظامی در کنار حرم این شهداء برگزار می شود.

واحدی در ادامه افزود: حضور این شهداء در شهرستان اشتهارد حال و هوای معنوی خاصی ایجاد کرده است و ما شاهد صحنه های راز و نیاز جوانان و مردم خداجوی اشتهارد و مسافرینی هستیم که در حال گذر از کنار این مزار  هستند.

وی افزود: حرم مطهر این شهیدان در حال حاضر با 80 درصد  پیشرفت فیزیکی در حال ساخت  است و 90 درصد هزینه ساخت این حرم توسط شهرداری اشتهارد و شورای اسلامشهر تأمین شده است و امیدواریم تا هفته دفاع مقدس این یادمان به اتمام برسد و طی مراسمی افتتاح شود.

شهرستان اشتهارد با تقدیم 124 شهید و صدها جانباز و آزاده و ایثارگر سهم بسزایی در دوران دفاع مقدس ایفا کرده است.
 
 
 

کد خبر 1312128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha