پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۵:۳۹

695 پروژه مخابراتی در اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد

695 پروژه مخابراتی در اصفهان به بهره‌برداری می‌رسد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان گفت: 695 طرح مخابراتی در این استان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، سید فاضل زمانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های شرکت مخابرات استان اصفهان به منظور گرامیداشت روز جهانی مخابرات، افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت به منظور گرامیداشت روز جهانی مخابرات، بهره‌برداری، توسعه و تاسیس 695 طرح و پروژه مخابراتی است که همزمان با بیست و هفتم اردیبهشت ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی به جزئیات این پروژه‌های مخابراتی قابل افتتاح در روز جهانی ارتباطات اشاره کرد و اظهار داشت: نصب و توسعه 23 مرکز سوئیچ،‌ 61 آنتن BTS تلفن همراه، 94 پروژه فیبر نوری، 79 پروژه دیتا و 438 پروژه شامل ساختمان، GSM، رادیو، WLL، دکل، تغذیه نیرو، شبکه کابل و کافونوری (DLC)، نصب شده،‌ توسعه یافته و به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان با بیان اینکه اعتبارات قابل توجهی به منظور بهره‌برداری از این تعداد پروژه مخابراتی در سطح استان اختصاص یافته است، تصریح کرد: 695 پروژه مخابراتی استان با اعتباری بالغ بر 282 میلیارد و 627 میلیون ریال افتتاح خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به عملکرد شرکت مخابرات استان اصفهان طی یک سال گذشته، اضافه کرد: تمامی برنامه‌های پیش‌بینی شده به منظور خدمات‌رسانی به مشترکان مخابرات در استان اصفهان به صورت 100 درصد انجام شده و هیچ‌یک از فعالیت‌ها و برنامه‌ها با تاخیر مواجه نبوده است.

زمانی به ضریب نفوذ تلفن همراه در سطح استان اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: استان اصفهان با دارا بودن سه میلیون و 390 هزار مشترک تلفن همراه، از نظر ضریب نفوذ این وسیله ارتباطی، رتبه اول کشور را به دست آورده است.

وی با بیان اینکه هیچ‌یک از روستاهای استان اصفهان فاقد خط ارتباطی نیستند، ادامه داد: بر اساس گزارش‌هایی که در آمار سالیانه شرکت مخابرات استان اصفهان به دست آمده است، به ازای هر 100 نفر در این استان، 70 سیم کارت وجود دارد علاوه بر اینکه تمامی روستاها و اماکن استان نیز دارای ارتباط از طریق مخابرات هستند.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان با اشاره به ارائه خدمات اینترنت در سطح استان، گفت: در زمینه خدمات اینترنتی در سطح استان، تمامی مردم دارای اینترنت کم سرعت هستند اما با خصوصی شدن، مخابرات نیز وارد بازار اینترنت پرسرعت شده و 225 هزار پورت اینترنت پر سرعت از دو تا شش ماه آینده به متقاضیان واگذار می‌شود.

وی به شعار سال جاری مخابرات در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: شعار سال جاری که سرفصل اقدامات شرکت مخابرات در طول سال قرار می‌گیرد، زندگی بهتر در جوامع روستایی با فناوری اطلاعات و ارتباطات انتخاب شده است.

زمانی با تاکید بر اینکه از بین بردن شکاف دیجیتالی بین شهرها و روستاهای کشور و استان اصفهان یکی از اولویت‌های شرکت مخابرات استان اصفهان تا پایان سال جاری به شمار می‌رود، تصریح کرد: امیدواریم با برنامه‌هایی که در پیش داریم بتوان در راستای این شعار گام برداشته و شکاف دیجیتالی بین شهرها و روستاها را از میان برداریم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به روند خصوصی‌سازی شرکت مخابرات اضافه کرد: شرکت مخابرات ایران با 33 هزار پرسنل خصوصی شد به طوری که در زمان دولتی بودن خدمات مخابراتی، این شرکت بدون در نظر گرفتن صرفه اقتصادی خدمت‌رسانی می‌کرد اما اکنون با خصوصی شدن به یک شرکت سودده تبدیل شده است.

کد خبر 1312296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha