پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۶:۱۹

120 هزار خیر مدرسه ساز در کشور فعالیت دارند

120 هزار خیر مدرسه ساز در کشور فعالیت دارند

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس مجمع خیران مدرسه ساز کشور گفت: هم اکنون 120 هزار خیر مدرسه ساز فعالیت دارند و این به معنای یک جهاد عظیم است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمدرضا حافظی بعد از ظهر یکشنبه در سیزدهمین جشنواره خیران مدرسه ساز گلستان در گرگان افزود: در اولین سال تشکیل این مجمع 16 میلیارد و 800 میلیون تومان کمک در یافت شد و با گذشت هر سال این رقم رشد 100درصدی داشته است.

وی اظهار داشت:  در سال 88 این رقم به 386 میلیارد تومان کمک دولت و 733 میلیارد تومان کمک خیران رسیده است.

حافظی تصریح کرد: کمکهای مردمی در سال 89 به هزار میلیارد تومان و کمک دولت به 500 میلیارد تومان رسیده است و در 31 استان و 500 شهرستان این حضور فعال مردمی را شاهد هستیم.

رئس مجمع خیران مدرسه ساز کشور، با اشاره به اینکه  این حرکت و جهاد مردمی برای ما در عرصه های بین المللی نیز افتخار آفریده است اذعان داشت: کودکان ما در امارات در مدارسی درس می خوانند که در شان ما نیست، به همین دلیل مجمع خیران مدرسه ساز دبی را نیز تشکیل دادیم.

وی اظهار داشت: در آنکارا و آستانبول ترکیه نیز در حال تشکیل این مجمع هستیم و  در کانادا نیز برای تشکیل مجمع در حال برنامه ریزی هستیم.
 
حافظی با بیان اینکه مدرسه سازی معامله با خداست بیان داشت: معامله با خدا ضرر و زیان ندارد.

وی در ادامه با بین اینکه در حال برنامه ریزی برای تشکیل مجمع خیران مدرسه ساز در کانادا هستیم، گفت: بزرگترین معضل ما اینست که 10 درصد مردم ما در اقصی نقاط  جهان زندگی می کنند و کودکان ما ملیت و حتی زبان مادری خود را فراموش می کنند و در آن مدارس علیه کشور خود ایران تربیت می شوند.
 
وی تاکید کرد: دولت تمی تواند این مشکل را حل کند،مردم باید این مشکل را حل کنند و این یک جهاد فراگیر است که در تمام دنیا گسترشش خواهیم داد.
کد خبر 1312304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha