پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۸:۳۷

هلال احمر در راس هرم خدمت رسانی به آسیب دیدگان است

هلال احمر در راس هرم خدمت رسانی به آسیب دیدگان است

بیرجند - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان جنوبی گفت: جمعیت هلال احمر ایران در راس هرم خدمت رسانی و کانون توجه به آسیب دیدگان قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، قهرمان رشید ظهر یکشنبه در دیدار با امدادگران استان به مناسبت هفته هلال احمر اظهارداشت: انجام خدمت در هلال احمر به جهت رسیدگی به نیازمندان دارای اجر اخروی و بسیار مقدس است.

وی ایران را جزو کشورهای حادثه خیز دنیا دانست و افزود: خراسان جنوبی نیز نسبت به سایر استان ها متاسفانه در راس استان های حادثه خیز کشور قرار دارد که باید اقدامات اساسی در زمینه پیشگیری از آسیب های احتمالی انجام شود.

وی وجود انرژی باد وخورشید در استان را از جمله ظرفیت های بالای خراسان جنوبی عنوان کرد و ادامه داد: باید امور به گونه ای مدیریت شود تا از اموری که در گذشته به عنوان تهدید به شمار می رفتند به عنوان فرصتی در جهت تعالی و پیشرفت استان استفاده شود.

استاندارخراسان جنوبی استفاده از جوانان و پتانسیل بالای آنان در جهت ارائه خدمات خیرخواهانه و داوطلبانه را از دیگر ظرفیت های استان دانست و افزود: دستگاههای ذیربط با برنامه ریزی های لازم و اجرای مانور های مستمر قدرت نیروها و امکانات موجود رابزنند.

رشید حرکت هلال احمر استان را رو به رشد ارزیابی کرد و یادآورشد: در حال حاضر 15 دستگاه امدادی مجهز به امکانات مورد نیاز، آمبولانس های مدرن و ذخایر غذایی لازم در استان وجود دارد که نشان دهنده آمادگی لازم در این زمینه است.

وی ارائه آموزش های لازم در این زمینه را بسیار مهم خواند و بیان داشت: یک رویکرد جامع آموزشی در تمامی سطوح اعم از شهر ها، روستاها ودهستان ها وکلیه دستگاههای اجرایی باید برنامه ریزی و آخرین تجربیات و یافته های روز دنیا در آنجا ارائه شود.

استاندار خراسان جنوبی همچنین امروز از انبار های امداد و نجات، اتاق آماده عملیات، مرکزEOC(مرکز فرماندهی عملیات امداد و نجات) ترابری و پشتیبانی عملیات امداد و نجات، مرکزآموزش و پژوهش، خزانه داری، داوطلبان، جوانان، امور اداری و حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر بازدید کرد.

کد خبر 1312397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha