پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۳۶

صالح آبادی در گفتگو با مهر :

معاملات نفت در بورس صوری نیست/ بورس نفت را بین المللی می‌کنیم

معاملات نفت در بورس صوری نیست/ بورس نفت را بین المللی می‌کنیم

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه معاملات نفت در بورس به هیچ وجه صوری نیست و کاملا واقعی انجام می شود، گفت: به دنبال ایجاد بازاری استاندارد و بین المللی برای معاملات نفت در بورس هستیم.

علی صالح آبادی در گفتگو با مهر در مورد این مطلب که برخی ها عنوان می کنند، عدم معامله نفت خام در بورس به دلیل شفاف نبودن معاملات نفتی است و معاملات آن صوری انجام می شود، گفت: به هیچ وجه چنین موضوعی صحت ندارد و امکان انجام معامله ای به شکل صوری امکانپذیر نیست.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه انجام معاملات نفتی در بورس بارها و بارها انجام خواهد شد و مختص یک یا دو بار معامله نیست، تصریح کرد: این موضوع را منطقا نمی پذیرم و معاملات کاملا واقعی است.

وی تاکید کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار به دنبال ایجاد بازاری کاملا شفاف و واقعی در معاملات نفت است، در ضمن این موضوع نیز پیگیر می شود که بازاری برای معاملات نفت در بورس ایجاد کنیم که در حد استانداردهای بن المللی باشد.

صالح آبادی با تاکید بر اینکه بازار معاملات نفت در بورس توسعه خواهد یافت، عنوان کرد: جذب سرمایه گذاران خارجی  برای حضور در بورس نفت در دستور کار قرار دارد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی روز گذشته نیز با بیان اینکه تمام زیرساختهای لازم در بورس برای راه اندازی بورس نفت فراهم شده است، گفت: نفت کوره بر اساس تقاضای وزارت نفت پذیرش شد در این خصوص بازار سرمایه تمام اقدامات مورد نیاز را انجام داده و آمادگی معامله نفت کوره و نفت خام را دارد.

صالح آبادی ادامه داد: اما دوستان حوزه نفت باید نحوه ارتباط محاسبات خود را با خزانه مشخص کنند و مصوبات قانونی لازم را از دولت اخذ نمایند تا هر چه سریعتر نفت کوره و خام در بورس عرضه شود.

کد خبر 1312656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha