پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۰۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

کتابخانه مشارکتی در مرز بین المللی مهران احداث می شود

کتابخانه مشارکتی در مرز بین المللی مهران احداث می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام گفت: کتابخانه مشارکتی در مرز بین المللی مهران احداث می شود.

مرتضی محمد زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: استان ایلام دارای 420 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است.

وی بیان داشت: وجود این میزان مرز مشترک می تواند کمک فروانی در توسعه مبادلات فرهنگی در استان ایلام و کشور عراق به همراه داشته باشد.

این مسئول عنوان کرد: احداث کتابخانه در ورودی پایانه مرزی مهران در جلسه مشترک با مسئولان فرهنگی استان ایلام پیشنهاد و  مطرح شده است.

محمد زاده افزود: در در صورت تصویب نهایی قصد داریم تا با همکاری نهاد و سایر دستگاه‌های اجرایی در شهرهای شیعه‌نشین مجاور مرز ایران و عراق نیز کتابخانه مشارکتی احداث کنیم.

وی عنوان کرد: احداث این کتابخانه می تواند نقش مهمی در مبادلات فرهنگی بین دو کشور داشته باشد.

این مسئول اظهار داشت: در استان ایلام به ازای هر 10 هزار نفر یک کتابخانه فعال است که این آمار قابل قبول است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون در استان ایلام 30 کتابخانه عمومی و 17 کتابخانه مشارکتی فعال هستند که با 300 هزار جلد کتاب به 20 هزار عضو ثابت خود، خدمات ارائه می‌دهند.

محمد زاده تصریح کرد: هم اکنون در بسیاری از نقاط استان ایلام کتابخانه های عمومی فعال هستند و توسعه کتابخانه ها در نقاط روستایی استان ایلام نیز در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 1312714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha