به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، جانشین فرماندهی انتظامی استان سمنان صبح دوشنبه در مراسم آغاز به کار پلیس فضای تبادل اطلاعات در استان سمنان گفت: با پیشرفت روزافزون دانش در جهان و وقوع جرایم در فضای مجازی و گسترش جرایم رایانه ای، پلیس سایبری به منظور پیشگیری از وقوع این گونه جرایم تشکیل شده است.
سرهنگ محمد رضا میرزایی افزود: به روز بودن پلیس و بهره مندی از آخرین فناوری ها در راستای شناسایی و دستگیری مجرمان به ویژه در فضای سایبر را از دیگر اهداف راه اندازی پلیس فتا است.
به گفته وی، برخورد با مجرمان در فضای سایبری و مجازی و ایجاد امنیت در این حوزه از ماموریت های پلیس فتا است.
وی با بیان اینکه رشد بی سابقه و روز افزون فناوری و اطلاعات و توسعه فضای مجازی جامعه جدیدی به نام دنیای مجازی به وجود آورده است، گفت: با پیشرفت دنیای مجازی، جرم و بزهکاری نیز در این فضا ممکن است به وجود آید و عرصه را نا امن کند.
در این مراسم سرگرد سید علی میراحمدی به عنوان رئیس پلیس فتای استان سمنان معرفی شد.
نظر شما