پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۵۱

نشریه تبلیغات اسلامی کبودرآهنگ چهارم شد

نشریه تبلیغات اسلامی کبودرآهنگ چهارم شد

همدان - خبرگزاری مهر: کسب مقام چهارم جشنواره کشوری نشریات فرهنگی جوان توسط نشریه تبلیغات اسلامی کبودراهنگ و برگزاری نشست ساماندهی شئون مذهبی در همدان عناوین خبرهای کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی همدان است.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، نشریه جنگ نرم از هسته فرهنگی ترنم سبز اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کبودراهنگ در جشنواره کشوری نشریات فرهنگی جوان رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.

دبیر اجرایی هسته های فرهنگی و اوقات فراغت اداره کل تبلیغات اسلامی همدان گفت: در این جشنواره که به میزبانی استان مازندران برگزار شد، 30 استان شرکت داشتند که نشریه جنگ نرم از هسته فرهنگی ترنم سبز اداره تبلیغات اسلامی کبودراهنگ رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.

محمدرضا کهریزی افزود: این نشریه از بین 50 نشریه هسته های فرهنگی جوان استان همدان توسط هیئت داوران به عنوان نشریه برگزیده انتخاب شد و به مرحله کشوری راه پیدا کرد.

وی اظهار داشت: در این جشنواره سمیه اوجی مسئول، اکرم بهرامی افروز رابط، صفیه عاشوری سردبیر، زهرا رجبی، زهرا پرتوی نصرت و مرضیه کریمی بعنوان اعضای هیئت تحریریه حضور داشتند.

کهریزی یادآور شد: هسته های فرهنگی جوان از برنامه های اداره کل تبلیغات اسلامی همدان است که در ایام تابستان برگزار می شود و در این برنامه جوانان پس از شرکت در کلاسهای مختلف، از برنامه های اجرایی نشریاتی را تهیه و برای شرکت در مسابقه در اختیار این اداره کل قرار می دهند.

برگزاری نشست ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی در همدان

نخستین نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی در سال جاری در اداره کل تبلیغات اسلامی همدان برگزار شد.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان در این نشست فلسفه اصلی تشکیل این ستاد را نظارت بر عزاداری ها و مراسم های دینی برشمرد و گفت: فرهنگ سازی مناسبت های مذهبی، تبلیغ صحیح دین و برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های لازم در این زمینه نیز از جمله اهداف تشکیل این ستاد است.

حجت الاسلام کیانی با اشاره به بروز برخی انحرافات و خرافات در عزاداری ها اظهار داشت: گاهی اوقات افراد ناآگاهانه انحرافاتی را در عزاداری ها وارد می کنند که باید شورای هیئات مذهبی در این زمینه دقت نظر لازم را داشته و تذکرات لازم را مطرح کند.

کد خبر 1312961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha