به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، محمد صفایی پیش از ظهر دوشنبه در نشست کار گروه ارتقای بهره وری آب این شهرستان با اشاره به اجرای طرح یکپارچه سازی زمینهای کشاورزی تحت پوشش در روستای شوراب گفت: قبل از اجرای طرح یکپارچه سازی اراضی کشاورزی این روستا حدود 50 خانوار داشت که با آغاز اجرای این طرح امید به زندگی را در روستای شوراب افزایش یافته و اهالی دیگر مناطق گناباد ساخت و ساز بیش از 70 واحد مسکونی را در این روستا آغاز کرده اند.
صفایی گفت: درطرح یکپارچه سازی زمینهای کشاورزی تحت پوشش قنات شوراب حدود 50 هکتار از زمین های این روستا به صورت یکپارچه به زیر کشت غلات و یونجه رفته است.
فرماندارگناباد افزود: با اجرای کامل این طرح درآمد مالکان قنات شوراب بطور چشمگیر و بی سابقه افزایش خواهد یافت و این در حالی است که استفاده صحیح از آب قنوات از مزایای طرح یکپارچه سازی اراضی است.
صفایی افزود: بانک کشاورزی شهرستان گناباد به بانک درجه یک ارتقا یافت و این بانک هم اینک آماده پشتیبانی از طرح های یکپارچه سازی و آبیاری نوین در بخش کشاورزی است.
نظر شما