به گزارش خبرنگار مهر، حسن آخوندی سه شنبه شب در نخستین نشست کمیته جلوگیری از آلودگی هوای عسلویه افزود: مدیریت ارشد اچ.اس.یی منطقه ویژه پارس به عنوان کارفرما و پژوهشگاه صنعت نفت به عنوان مجری پروژه بررسی و اندازه گیری کمی و کیفی آلاینده های منتشره فازهای گازی پارس جنوبی مشخص شد.
وی گفت: نظارت و پایش از مهمترین شاخص های مدیریت کیفیت هوا است که در این پروژه رعایت و اجرا خواهد شد.
آخوندی، نبود اطلاعات کافی از میزان دقیق آلایندگی های هوای عسلویه را مهمترین چالش موجود برای اجرای پروژه های زیست محیطی خواند و افزود: با اجرایی شدن این پروژه، بانک اطلاعاتی وضعیت هوای پارس جنوبی ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه اطلاع از میزان دقیق آلایندگی های منتشره در هوای عسلویه اولویت اصلی منطقه ویژه پارس است، ادامه داد: با تشکیل بانک اطلاعاتی، فرآیندهای لازم برای شناخت بهتر وضعیت آلاینده ها و شناسایی شده و از این روز می توان کیفیت هوا این منطقه را به نحو مطلوبی، مدیریت کرد.
آخوندی گفت: طبق اعلام شرکت نفت و گاز پارس، چهار فاز 15 و 16 و 17 و 18 پارس جنوبی تا پایان امسال وارد مدار تولید می شوند و در اجرای این پروژه باید به گونه ای عمل کنیم که آلایندگی فازهای جدید نیز محاسبه شود.
مدیر ارشد اچ.اس.یی منطقه ویژه پارس با اشاره به نحوه اجرای این پروژه، گفت: این پروژه در قالب چند فاز اجرایی می شود؛ در فاز نخست در طول یک سال چهار بار میزان آلاینده ها در نقاط مختلف پارس جنوبی اندازه گیری می شود.
آخوندی با بیان اینکه، به طور معمول پروژه های سالم سازی محیط های عملیاتی صنعت نفت و گاز و پتروشیمی در دنیا، هزینه بر است، افزود: با اجرای فاز نخست این پروژه می توان تا 30 درصد آلودگی هوای عسلویه را کاهش داد.
نظر شما