به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بهزاد گفت: سهم روشنایی معابر از مصرف برق کشور در سه سال گذشته از 5/3 درصد به 2 درصد کاهش یافته است. این درحالی است که یکی از آثار مثبت این کاهش، مسائل زیستمحیطی است؛ چراکه روشنایی بیش از اندازه در شب آثار زیست محیطی مخربی بر روی درختان و گیاهان دارد و مطلوب نیست.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی افزود: نه تنها روشنایی در شب برروی محیط زیست تاثیر مخرب دارد، بلکه میزان مصارف برق را افزایش می دهد. این درحالی است که میزان روشنایی در شب به ویژه در بوستان های شهری باید در حد نیاز باشد و بیش از آن موجب آسیب درختان و گیاهان می شود.
وی با اشاره به روند کاهشی مصرف برق در بخش روشنایی معابر، افزود: هم اکنون حرکت خوبی به سمت مصرف بهینه برق در کشور آغاز شده؛ به گونه ای که پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها، میزان مصارف برق بخش های مختلف حدود 10 درصد کاهش یافته است.
نظر شما