پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۵:۰۴

بیست و هفتمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران از امروز آغاز می شود

بیست و هفتمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران از امروز آغاز می شود

مراسم افتتاحیه کنگره انجمن رادیولوژی ایران از بعدازظهر سه شنبه 27 اردیبهشت ماه جاری با سخنرانی دکتر سیدشهاب الدین صدر، رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در هتل المپیک تهران آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این کنگره حدود هزار نفر از رادیولوژیستها و کارشناسان این رشته به همراه 28 سخنران از 15 کشور دنیا حضور دارند.

ارائه 73 مقاله در قالب سخنرانی و 30 پوستر الکترونیکی، یکی دیگر از ویژگیهای بیست و هفتمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران است.

عضویت افتخاری سه تن از رادیولوژیستهای رادیولوژی دنیا در انجمن رادیولوژی ایران و اعطای نشان طلا به سه نفر از رادیولوژیستهای ایرانی و خارجی، از دیگر برنامه های جنبی این کنگره است.

همچنین بیش از 60 شرکت برای برپایی غرفه های نمایشگاهی در فضایی بالغ بر 3 هزارمترمربع در این کنگره اعلام آمادگی کرده اند.

بیست و هفتمین کنگره رادیولوژی ایران تا 30 اردیبهشت ماه جاری در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

کد خبر 1314138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha