پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۹:۴۲

تعداد قالیبافان همدانی به نصف کاهش یافته است

تعداد قالیبافان همدانی به نصف کاهش یافته است

همدان - خبرگزاری مهر: معاون توسعه و تجارت داخلی سازمان بازرگانی استان همدان از کاهش تعداد قالیبافان استان همدان از 70 هزار به 47 هزار نفر در چند سال اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، مسعود بکایی ظهر سه شنبه در نخستین کمیته‌ اشتغال روستایی همدان اظهار داشت: از این تعداد قالیباف در استان همدان نیمی فعال و نیمی دیگر غیرفعال هستند.

مسعود بکایی افزود: در حال حاضر بیش از 40 درصد قالیبافان استان همدان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که تلاش برای بیمه کردن تمام فالیبافان این استان مد نظر است.

وی تعهد ایجاد اشتغال در رشته قالیبافی در همدان را 914 نفر اعلام کرد و اظهار داشت: در سال جاری در صورت تحقق و جذب اعتبار مورد نیاز برای آموزش قالیبافی، اشتغال 500 نفری را شاهد خواهیم بود.

بکایی تاکید کرد: تثبیت اشتغال در این زمینه باید از طریق آموزش‌های بهبافی فرش در روستاها انجام شود.

امسال باید 60 هزار شغل در استان همدان ایجاد شود

مدیرکل کار و امور اجتماعی استان نیز از تحقق 199 درصدی اشتغال استان همدان در سال گذشته سخن گفت و افزود: در سال جاری باید 60 هزار شغل در استان همدان ایجاد شود.

مسعود اقلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر تمام دستگاه‌ها در زمینه‌ ایجاد اشتغال درگیر هستند، گفت: باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های روستاها در ایجاد اشتغال استفاده کرد.

اقلامی افزود: با ایجاد اشتغال در روستاهای استان همدان میزان تولیدات دامی و کشاورزی رونق گرفته و مهاجرت به شهرها نیز کاهش خواهد یافت.

مدیرکل کار و امور اجتماعی استان با اشاره به سکونت 45 درصدی جمعیت استان همدان در روستاها افزود: با پیگیری قانون کسب و کار خانگی در روستاها، زمینه اشتغال مناسب فراهم خواهد شد.

کد خبر 1314476

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha