پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۸:۴۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

پناهی پاسخ حمایت ما را با بی توجهی داد/ کاراته به بیراهه می‌رود

پناهی پاسخ حمایت ما را با بی توجهی داد/ کاراته به بیراهه می‌رود

مربی ایران تیم ملی کاراته هنگ کنگ گفت: رئیس فدراسیون کاراته پاسخ حمایت من و رشیدنیا را با بی توجهی به تیم‌های ما که برای برپایی اردو به ایران آمده بودند، داد.

محمود کرک آبادی ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: دو هفته است که در ایران اردوی آماده سازی برپا کرده‌ایم اما فدراسیون کوچکترین توجه‌ای به ما نکرده است.

مربی ایرانی تیم ملی هنگ کنگ خاطر نشان کرد: قبل از آنکه به تهران سفر کنیم با سرمربی تیم ملی کاراته هماهنگ کردیم تا یک اردوی مشترک داشته باشیم اما وقتی به ایران آمدیم توجهی به درخواست ما نشد. در این مدت هم به علی آباد کتول رفته و در یک دیدار دوستانه با تیم‌های سبکی شرکت کردیم.

وی افزود: در باشگاه اساتیدی چون صافی و عبدالمحمدی تمرین کردیم و چند جلسه‌ای هم جاسم ویشگاهی و شهرام هروی در تمرینات ما حاضر شدند که خیلی مفید بود. از همه کسانی که در این مدت به ما کمک کردند به خصوص صافی و سیدی تشکر می کنم که برخلاف مسئولان فدراسیون واقعا دلسوز کاراته هستند.

این مربی ایرانی با انتقاد از برخورد فدراسیون گفت: با پناهی در این مورد صحبت کردم ولی در عین ناباوری ایشان گفت که از حضور تیم ملی هنگ کنگ اطلاعی نداشته است. این باعث تعجب است که همه اعضای فدراسیون از حضور تیم ما در ایران خبر دارند ولی رئیس فدراسیون اظهار بی اطلاعی می کند.

کرک آبادی افزود: از فدراسیون کاراته و شخص پناهی انتظار چنین برخوردی را نداشتم. در حالی که پناهی را کسی در آسیا نمی شناخت در چند مورد هم من و هم رشیدنیا در ماکائو او را خیلی خوب حمایت کردیم ولی متاسفانه ایشان سال قبل با تیم ملی ماکائو و امسال با تیم ما چنین برخوردی کرد.

وی با تاکید دوباره بر کم لطفی فدراسیون کاراته اظهارداشت: در فدراسیون کاراته هیچ کس سرجای خودش نیست، یکبار سازمان تربیت بدنی به اهالی کاراته اعتماد کرد تا فردی از جنس کاراته در راس امور قرار بگیرد ولی ما خودمان به کاراته خیانت کردیم. معتقدم کاراته روند خوبی را دنبال نمی کند.

سرمربی ایرانی تیم ملی کاراته هنگ کنگ افزود: بعد از رقابت‌های جهانی صربستان و شکست تیم ملی از فدراسیون و کمیته فنی انتقاد کردم که باعث ناراحتی اعضای کمیته فنی شد ولی مدتی بعد استاد سلیمی از سمت خود کناره گیری کرد. متاسفم بگویم که اعضای کمیته فنی که باید بعد از رفتن استاد سلیمی، راه او را دنبال می کردند به چاپلوسی خود ادامه دادند.

کرک آبادی در پایان تصریح کرد: کاراته ایران پتانسیل بالایی دارد ولی با سیاست‌های غلط و اشتباه فدراسیون به بیراهه می رود. با این شرایط در مسابقات قهرمانی آسیا کار دشواری پیش رو خواهیم داشت.

قابل ذکر است تیم ملی کاراته هنگ کنگ بعد از دو هفته تمرین با تیم های باشگاهی در تهران عصر امروز راهی کشور خود می شود.

کد خبر 1314556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha