پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۵۳

برگزیدگان تئاتر گلستان تقدیر شدند

برگزیدگان تئاتر گلستان تقدیر شدند

گرگان - خبرگزاری مهر: برگزیدگان تئاتر در مراسم روز جهانی تئاتر اردیبهشت گلستان با حضور مسئولان و هنرمندان تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، در این مراسم که شامگاه سه شنبه در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد، اردلان رئیس انجمن تئاتر عروسکی ایران،جمشیدی معاون سیاسی امنیتی استاندار و مسئولان فرهنگی استان حضور داشتند.

در بخش تقدیر های ویژه این مراسم، از محمد حسن رستمانی، محمدرضا مولودی و حبیب خسروی  از گرگان، رشید نصیری از بندرگز، محمد بای از رامیان، ایرج رجبی  وغلامحسین یاسمی از گنبد، ایمان جهانگیری از کردکوی، احمد افتخاری از  کلاله و پرویز کاویانی از علی آباد تجلیل به عمل آمد.
 
در بخش پیشکسوتان از رضا خیر خواه، علی ملکان از مینودشت، مهدی صفرپور از گرگان و طاهره جهانی راد از گنبد تقدیر شد.
 
در بخش مسئولان فعال تئاتر استان از محمد جهانی از بنیاد شهید، حسین خانی رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان، عتیقی معاونت پرورشی آموزش و پرورش استان و اتراچالی رئیس بنیاد آثار وحفظ ارزش ها تجلیل شدند.
 
بنیاد شهید استان نیز از هنرمندانی که در عرصه ایثار و شهادت در سال 89 ، تولید اثر داشتند با اهداء لوح تقدبر تجلیل کرد.
 
سعید رجبی، فریبا چوپان نژاد، رهبان عقیلی و الله قلی نظری از تقدیر شدگان در عرصه ایثار و شهادت بودند.
 
در این مراسم از فرشید مصدق از نورپردازان تالار فخرالدین نیز تقدیر شد.
کد خبر 1314559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha