پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۸:۳۰

قدیانی:

فضای اینترنتی و مجازی ابزار استعمار نوین است

فضای اینترنتی و مجازی ابزار استعمار نوین است

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: فضای اینترنتی و مجازی در حال حاضر به عنوان یک ابزار استعمار نوین استفاده می شود و غربیها هر روز بدنبال تسلط بر کشور ما با این ابزارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قدیانی سه شنبه شب در همایش افسران جبهه جنگ نرم که در دانشکده علوم انسانی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد، اظهارداشت: در حال حاضر تمام اطلاعات و رویدادهایی که در داخل کشور رخ می دهد از طریق فضای سایبری در اختیار دشمنان قرار دارد.

وی افزود: در گذشته استعمارگران با تجاوز و چپاول ثروت مملکت را غارت می کردند اما امروز اطلاعات به عنوان یک سرمایه تلقی می شود که در اختیار استعمار گران قرار می گیرد و این اطلاعات برای آنها تولید ثروت می کند.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: غربیها از تمام توانمندی خود برای تسلط بر کشور استفاده می کنند و تمامی مرزهای ما را می شناسند و دوران حاضر عصر اطلاعات است که خمیر مایه آن در دست غربیهاست.

قدیانی گفت: فضای مجازی بسیار پیچیده و گسترده است و ما باید برای حضور در این فضا آمادگی لازم را داشته باشیم.

وی اظهارداشت: تحولات زیادی در دنیا اتفاق می افتد که اگر نتوانیم در این فضا حضور پیدا کنیم بتدریج شاهد آسیبهای  اجتماعی خواهیم بود.

این مسئول گفت: هر چند تمام اطلاعاتمان در اختیار غربیها قرار دارد اما ورود به شبکه های سایبری یک موضوع جدی است که باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: کشور ایران در زمره 200 کشوری است که از اینترنت استفاده می کند و با توجه به این که این ابزار فضای تهدید هم علیه کشور ایجاد کرده اما فرصتهایی را نیز برای ما فراهم می کند که باید از آن استفاده کنیم.

قدیانی یادآورشد: بسیج دانشجویی کشور در همین راستا وب سایتهایی را راه اندازی کرده که شبکه اجتماعی اندیشگر در قزوین، از شلمچه تا کربلا در قم، موج بیداری در کرمان تاسشیس شده و تلاش می کنیم شبکه های اجتماعی بزرگی را در فضای دانشگاهی نیز ایجاد کنیم.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور افزود: هر روز شاهد اختلال در شبکه های اینترنتی کشور هستیم و بر همین اساس به شبکه های قوی اینترنتی نیازمندیم که باید ایجاد شود.

وی گفت: بسیج دانشجویی همچنین سایت رهما را به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی راه اندازی کرده که با ارائه اطلاعات روز مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است.

در پایان این همایش از از برترین های مسابقه وبلاگ نویسی با موضوع خانواده تقدیر شد.

کد خبر 1314573

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha