۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۲۹

حسینی اعلام کرد:

آمل با شهر محل دفن طالب در هندوستان خواهر خوانده می شود

آمل با شهر محل دفن طالب در هندوستان خواهر خوانده می شود

آمل - خبرگزاری مهر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از اقدام این وزارتخانه با همکاری استانداری مازندران برای خواهر خواندگی شهرستان آمل با شهر محل دفن طالب آملی در هندوستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در آمل، سید محمد حسینی شامگاه سه شنبه در نشست با استاندار مازندران و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در فرمانداری آمل افزود: یکی از برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد در این خصوص مشخص کردن شهر و محل دفن طالب آملی و خواهر خواندگی شهرستان آمل با آن شهر در کشور هند است که می توان در این خصوص اقدام کرد.

وی با تاکید براینکه این اقدام به منظور شناخت بیشتر شخصیت ارزشمند طالب آملی در شبه قار هند با جدی پیگیری و انجام خواهد شد، افزود: این اقدام باید انجام شود تا نسل جوان جامعه با شخصیتهای ارزشمند مفاخر فرهنگی و علمی گذشته خود بیشتر آشنا شوند تا از آنان الگوگیری کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه طالب آملی، هویت، تاریخ و فرهنگ ایران اسلامی است، بیان کرد: در قالب معرفی شخصیت ارزشمند طالب آملی می توان فرهنگ اصیل ایرانی را در کشورهای همایسه و فارسی زبان معرفی و تبلیغ کرد.

حسینی اضافه کرد: مشاهیر و بزرگانی از ایران در خارج از کشور زندگی می کردند که متاسفانه در اثر بی توجهی های گذشته محل دفن دقیقشان مشخص نیست که از جمله آنها ملاصدرا با افتخارآفرینی فراوان برای کشور محل دقیق دفن او در شهربصره درکشور عراق مشخص نیست.

وی ادامه داد: این اقدام ها می تواند عامل پیوندی برای ایران با کشور هند و کشورهایی که شاعر پرآوازه آملی حضور داشته و نقطه مشترکی برای برپایی برنامه های مختلف فرهنگی وهنری در این کشورها شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص برگزاری همایش بین المللی طالب آملی در سالهای آینده اشاره کرد و اظهار داشت: نخستین دوره این همایش بین المللی در آمل برگزار شد اما در خصوص برگزاری هر ساله این همایش باید تصمیمات جدیدی گرفته شود.

حسینی با تاکید براینکه بتوان نسل جوان جامعه را با آثار طالب آملی معرفی و این شاعر پرآوازه آملی را برای آنان زنده کرد، بیان کرد: شخصیت طالب آملی برای مردم ایران ناشناخته است و حتی مردم مازندران هم به درستی ابعاد شخصیتی و آثارهای متعدد طالب آملی را نمی شناسند.

وی تاکید کرد: باید در زمینه زندگی و آثار طالب آملی و شهرهایی که وی حضور داشته تحقیق و پژوهش کرد.

کد خبر 1314647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha