به گزارش خبرنگار مهر در همدان، مرتضی عزالدین شامگاه چهارشنبه در همایش هیئت امنای مساجد، بقاع و اماکن متبرکه همدان که با موضوع هدفمندی یارانه ها برگزار شد، گفت: برغم افزایش بارندگی های استان همدان در سال جاری، مردم باید همچنان در مصرف آب صرفه جویی کنند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اینکه آمار ها حاکی از آن است که مردم در سال های 88 و 89 فقط یک سوم هزینه واقعی آب را پرداخت می کردند.
مرتضی عزالدین افزود: هر متر مکعب آب آشامیدنی حدود 300 تومان هزینه دارد که پیش از هدفمندی یارانه ها مبلغی که از مردم مطالبه می شد 100 تومان بود.
عزالدین گفت: در استان همدان 550 مسجد وجود دارد که 172 مسجد آن جز اماکن تجاری محسوب می شوند اما قیمت آب بها آنها 180 تومان محاسبه می شود.
مصرف آب در همدان شش درصد کاهش یافت
وی با بیان اینکه از زمان اجرای طرح هدفمندی یارانه ها پنج تا شش درصد کاهش مصرف آب در استان همدان گزارش شده است، تأکید کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، در مدت پنج سال هزینه آب به قیمت واقعی خود می رسد.
عزالدین با بیان اینکه در سال جاری قیمت آب افزایش نمی یابد، افزود: بعد از هدفمندسازی یارانه ها، اعتبارات عمرانی 40 تا50 درصد افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت گاز استان همدان نیز در این همایش اظهار داشت: طرح هدفمندسازی یارانه ها در راستای تأمین رفاه اجتماعی صورت گرفته است.
حسین محمدی هدفمند سازی یارانه ها را انقلاب اقتصاد ایران عنوان و بیان کرد: در حال حاضر 30 درصد از جمعیت روستایی استان همدان از نعمت گاز بی بهره هستند.
رایگان شدن قبوض گاز مساجد باید به تأیید شورای نگهبان برسد
وی در خصوص رایگان شدن قبوض گاز مساجد نیز گفت: این درخواست باید به تأیید شورای نگهبان برسد و سپس به مردم اعلام شود.
محمدی تأکید کرد: مساجد بر اساس متراژ زیربنا و تعداد دفعات اقامه نماز از حمایت های دولتی برخوردار می شوند.
وی گفت: برخی از مساجد نیز مستغلاتی دارند که از طریق آن هزینه های جاری خود را پرداخت می کنند.
نظر شما