به گزارش خبرنگار مهر در یزد، صدوقی در خطبه های این هفته نمازجمعه با گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر اظهار داشت: فتح خرمشهر نشان داد که دشمن اگر حتی تا دندان مسلح باشد و دنیا از آن حمایت کند، باز هم نخواهد توانست در برابر سلاح ایمان رزمندگان اسلام ایستادگی کند.
وی با بیان اینکه ایمان، اطاعت از ولایت و توکل رمز اصلی پیروزی های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس بود، افزود: ایمان و اطاعت رزمندگان در فتح خرمشهر در اوج خود به نمایش گذاشته شد.
صدوقی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت ایام ولادت حضرت زهرا (س) بیان داشت: حضرت زهرا (س) پشتیبان و حامی واقعی ولایت بود.
صدوقی تاکید کرد: اگر رفتار، سیره و منش حضرت فاطمه (س) در سه جایگاه فرزندی، مادری و همسری برای مردم الگو شود، هیچ مشکلی در بنیان خانواده ها وجود نخواهد داشت.
خطیب جمعه یزد با تاکید بر اینکه بانوان ما امروز باید عفاف و حجاب حضرت زهرا (س) را الگویی ارزنده برای خود قرار دهند، افزود: حضرت زهرا بانویی فعال در عرصه اجتماعی بود و عفاف و حجاب هرگز مانع فعالیت های ارزنده ایشان نشد.
صدوقی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وحدت ملت ایران در کنار درایت و بصیرت امام خمینی (ره) ملت ایران را به جایگاه کنونی رسانده است، افزود: اقتدار امروز ملت ایران مرهون روشنگری های امام راحل و وحدت ملت ایران است.
وی عامل وحدت را حرکت کردن در مسیر رهبری دانست و افزود: همه گروه های سیاسی، احزاب و مسئولان موظفند در چارچوب قانون اساسی به عنوان یک رکن اساسی حرکت کنند و حرکتهای خود را با رهبری به عنوان عمود خیمه نظام اسلامی هماهنگ کنند.
نظر شما