پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ آبان ۱۳۸۳، ۱۱:۴۴

هفته ي كتاب - چشم اندازها ، فرصت ها و تهديدها ( 6 )

كاميار عابدي : كتاب هاي شعر فارسي در چند سال اخير ، حركتي رو به عقب داشته اند

كاميار عابدي - نويسنده و محقق ادبيات گفت : كتاب هايي كه با رويكرد شعر فارسي در چند سال اخير منتشر شده اند ، متاسفانه حركتي رو به عقب داشته اند و پيشرفتي در اين زمينه وجود نداشته است.

اين نويسنده و محقق ادبيات در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر با بيان اين مطلب تصريح كرد : در مجموع ، مي توان گفت كه آثار شعري ما نتوانسته اند با قوت و استحكام دهه هاي گذشته در منظر عمومي ظاهر شوند و به شدت ضعيف شده اند ، البته ممكن است در آينده اتفاقي در اين زمينه بيافتد و " شعر " دوباره به شكل گسترده و جالب توجهي ظاهر شود .
كاميار عابدي كه در هفته ي كتاب جمهوري اسلامي سخن مي گفت ، ياد آور شد :  به طور قطع ، در حوزه هاي ديگري نيز كه كتاب هايي منتشر مي شود ، مسائل قابل طرحي وجود دارد كه نيازمند اظهار نظر كارشناسي صاحب نظران در اين حوزه هاست ، علاوه بر اين كه بايد نسبت كتاب با مخاطبان ، جهاني كه در آن زندگي مي كنيم و دوره ي معاصرمان مد نظر قرار بگيرد ،  در حوزه ي شعر و ادبيات كه پشرفت چنداني نداشته ايم. 
وي در حال حاضر درصفحه ي چراغ شعر نشريه ي جهان كتاب ، نمونه هاي موفق شعرهاي چاپ شده ( مكتوب ) را در قالب هاي سپيد ، قدمايي ، نوقدمايي و نيمايي و ... را معرفي مي كند . 

کد خبر 131649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha