به گزارش خبرنگار مهر، این طرح سراسری در آذرماه سال 88 با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر وقت راه و ترابری کلنگ زنی شد.
اکنون با گذشت بیش از دو سال از اجرای این طرح ملی، تملک اراضی برای تسریع در اجرای این طرح با مشکل روبرو شده بطوریکه طرح تغییر مسیر این پروژه مطرح است.
راه آهن سراسری گرگان- مشهد طرح دارای 650 کیلومتر طول بوده که 170 کیلومتر آن در استان گلستان قرار دارد و برای اجرای این طرح در مجموع 15 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
هیئت دولت در جریان سه سفر به استان گلستان حدود 500 مصوبه داشت و راه آهن گرگان به مشهد از جمله مصوبات سفر دوم بوده است.
با تکمیل این طرح، زائران ثامن الحجج از استانهای شمالی و گلستان می توانند مسیر 10 ساعته گرگان به مشهد را در زمان کوتاهتری طی کنند.
همچنین این طرح سه استان کشور شامل گلستان خراسان رضوی و شمالی را به صورت ریلی به هم متصل می کند.
درحال حاضر بیشترین مشکل برای اجرای راه آهن سراسری گرگان - مشهد تملک زمین بوده، این درحالیست که ردیف مستقل بودجه نیز برای این طرح گذاشته شده است.

مشکل تملک زمین در گلستان
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: برای خط آهن گرگان مشهد ردیف مستقل گذاشته و طرح مطالعاتی ان نیز انجام شده است.
عبدالحسین ناصری افزود: در حال واگذاری زمینهای در مسیر هستیم که اگر این کار انجام شود کار اجرایی آغاز می شود.
وی ادامه داد: بیشترین مشکل تملک زمین را در استان گلستان داریم و اگر کشاورزان و کسان دیگری که در این مسیر هستند کمک کنند زودتر آغاز می شود
ناصری با بیان اینکه از اعتبارات به صورت دقیق اطلاع ندارد گفت: مهمترین مشکل تملک زمین است و فاینانس آن نیز انجام شده است.
خط آهنی که قرار است به کشورهای منطقه هم وصل شود
به گزارش مهر، در حالی راه آهن سراسری گرگان - مشهد برای تکمیل با مشکلاتی روبروست که این طرح باید در ادامه مسیر به کشورهای حاشیه متصل شود اما کندی روند اجرای این طرح به گونه ای است که راه آهن قراقستان، ترکمنستان و ایران تا آذرماه سالجاری انجام می شود.
از سوی دیگر با با بهره برداری از خط راه آهن برکت - اترک - گرگان زمینه ترانزیت و انتقال بیشتر کالا از کشورهای قزاقستان، ترکمنستان و جمهوری اسلامی ایران فراهم می شود.
استاندار گلستان گفت: تا پایان سال 90 شاهد آغاز مطالعه و اجرایی شدن راه آهن گرگان - گنبد- اینچه برون خواهیم بود.
جواد قناعت افزود: این خط آهن از مصوبات سفر سوم رئیس جمهوری بوده که در اجرای این پروژه تغییراتی ایجاد شد.
وی اظهار داشت: بجای خط آهن گرگان - اینچه برون، خط آهن گرگان - گنبد - اینچه برون به طول 150 کیلیومتر احداث می شود.

قناعت خاطرنشان کرد: دلیل این تغییرات این بود که خط آهن گرگان - گنبد - مشهد و گنبد - شاهرود - بافق نیز باید احداث می شد و با اینکار یک گام پیش می افتیم.
وی اظهار داشت: جمعیت گرگان طی 15 تا 20 سال گذشته دو برابر شده است و بیش از 50 درصد منابع اعتباری شهرداری صرف ایمنی ترافیک شهر می شود.
وی اظهار داشت: جمعیت گرگان طی 15 تا 20 سال گذشته دو برابر شده است و بیش از 50 درصد منابع اعتباری شهرداری صرف ایمنی ترافیک شهر می شود.
مسیر راه آهن گرگان - مشهد تغییر یافت
فرماندار گرگان نیز به جزییاتی جدید از وضعیت راه آهن گرگان به مشهد اشاره و اضافه کرد: این طرح یک پروژه بین المللی است که در حال حاضر مسیر قبلی آن تغییر کرده است.
جعفر گرزین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مسیرفعلی این راه آهن از گرگان به گنبد، گنبد به اینچه برون و اینچه برون به شاهرود و در نهایت مشهد می رسد که از دو خط قبلی به یک خط تغییر کرده است.
گرزین خاطرنشان کرد: پیمانکار این پروژه از پیمانکاران پروژه های ترکمنستان و قزاقستان نیز بوده و با این خط و سیاست آن آشناست.
وی طول این خط را 80 کیلومتر عنوان کرد و گفت: مسیر جدید راه آهن گرگان کمی از مکان فعلی راه آهن در گرگان عقب تر است و باید در جایی معوض شود که هم به شهر آسیب نرساند و این پروژه در مکانی دورتر از شهر آغاز شود.
گرزین درباره اعتبارات این پروژه گفت: به علت تغییر این پروژه مقدار اعتبارات آن نیز تغییر کرده است ولی مطالعات بیشتر و مکان سنجی آن در حال انجام است.
فرماندار گرگان افزود: به دلیل اینکه سه کشور ترکمنستان، قزاقستان و ایران همزمان کار این پروژه را انجام می دهند پیشرفت این کار سریع است.
وی تصریح کرد: کارهای اجرایی این پروژه به عهده وزارتخانه مربوطه است .
به نظر می رسد با اجرای لاک پشتی طرح سراسری راه آهن گرگان - مشهد، گلستانیها همچنان باید برای سفر به بارگاه ثامن الحجج از دیگر وسایل حمل و نقل بهره گیری کنند.
نظر شما