به گزارش خبرگزاری مهر در کرج، کریم افشار با اعلام این اجرای این طرح را از اولویت های سازمان تاکسیرانی کرج بیان کرد و افزود: این سازمان بر اجرای طرح نصب سیستم هوشمند و کنترل پیمایش تاکسی در کرج جدیت بسیاری دارد.
وی با اشاره به ایجاد پارک سوارهای تاکسی در کرج، ایجاد پارک سوارهایی با امکانات مناسب برای رانندگان و گسترش آنها متناسب با ظرفیت شهر را ضروری بیان کرد و بر لزوم تشکیل آن به منظورساماندهی تاکسیهای فعال در سطح شهر تاکید کرد.
افشار با اشاره به نقش موثر این پارک سوارها در سطح شهر تصریح کرد: درصدد هستیم تا سیستم پارک سوار را در شهر گسترش دهیم.
نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور رسیدن به نرخ واحد در سراسر شهر و حذف جابه جایی و تبادل پول را از جمله مزایای این طرح برشمرد و عنوان کرد: سیستم هوشمند و سیستم کنترل پیمایش تاکسی درهمه تاکسیها اعم از خطی و بی سیم نصب می شود.
نظر شما