پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ خرداد ۱۳۹۰، ۹:۴۹

چهار تکواندو کار البرزی به رقابتهای آسیایی قزاقستان اعزام شدند

چهار تکواندو کار البرزی به رقابتهای آسیایی قزاقستان اعزام شدند

کرج - خبرگزاری مهر: چهار تکواندوکار از استان البرز در قالب تیم ملی به رقابتهای آسیایی قزاقستان اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، چهار تکواندو کار از استان البرز در قالب تیم ملی به دومین دوره رقابتهای تکواندوی دانشجویان دانشگاههای آسیا که در قزاقستان برگزار می شود، اعزام شدند. 

فاطمه نعمتی، اکرم خدابنده، بهنام بیات و عباس شیخی، تکواندوکاران استان البرز شرکت کننده در این رقابتها هستند.

تعداد اعضای تیم ملی شرکت کننده در این رقابتها را 11 نفر است ضمن اینکه هفت نفر آنها را آقایان و چهار نفر را بانوان تشکیل می دهند.

در این رقابتها تکواندوکاران 10 کشور آسیایی در شهر آلماتی قزاقستان به رقابت خواهند پراخت.

استان البرز حدود 30 ملی پوش و 250 داور تکواندو دارد که صد نفر از آنها را بانوان تشکیل می دهند ضمن اینکه 12 نفر از این داوران در بخش آقایان و چهار نفر در بخش بانوان، رتبه بین المللی دارند

استان البرز در حال حاضر بیش از 15 هزار تکواندو کار دارد که نیمی از آنها را بانوان تشکیل می دهند ضمن اینکه البرز از قطبهای تکواندو کشور است.

کد خبر 1318515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha