پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ خرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۳۴

مسابقات تنیس بانوان باشگاههای کشور آغاز شد

مسابقات تنیس بانوان باشگاههای کشور آغاز شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت تنیس مازندران از آغاز نخستین دوره مسابقات لیگ دسته دوم تنیس بانوان باشگاه های کشور به میزبانی این استان خبر داد.

حبیب حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این مسابقات که در زمین تنیس مجموعه ورزشی داراب ساری آغاز شد، هفت تیم از استانهای سیستان و بلوچستان، همدان، زنجان، مرکزی و گلستان و دو تیم از استان مازندران با هم رقابت می کنند.

وی افزود: این رقابتها در دو بخش انفرادی و تیمی برگزار می شود.
 
رئیس هیئت تنیس مازندران تصریح کرد: تا پایان دومین روز این مسابقات تیم الف مازندران با کسب دو پیروزی در صدر این مسابقات قرار دارد.
 
حسین زاده ادامه داد: دو تیم برتر این مسابقات به مسابقات فصل آینده لیگ دسته یک تنیس بانوان باشگاه های کشور صعود خواهند کرد.
 
وی، شانس تیم های مازندرانی برای صعود به لیگ دسته یک را بیشتر خواند و یادآورشد: این مسابقات با سطح کیفی بالایی در ساری در حال برگزاری است.
 
رئیس هیئت تنیس مازندران یادآورشد: پیش ازاین مسابقات لیگ تنیس بانوان کشور در حد لیگ دسته یک و لیگ برتر برگزار می شد که امسال فدراسیون تصیمیم به برگزاری لیگ دسته دوم باشگاه های کشور گرفت.
 
حسین زاده یادآور شد: این مسابقات تا ششم خرداد ماه با معرفی تیم های برتر در ساری ادامه دارد.
کد خبر 1318519

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha