به گزارش خبرنگار مهر، محسن پیشواییعلوی صبح دوشنبه در همایش هماندیشی اعضای هیئت علمی مراکز و واحدهای پیام نور استان کردستان، اظهار داشت: دانشگاه ها به عنوان مراکز تولید اندیشه و بصیرت افزایی در جامعه اسلامی با تکیه بر نیروی انسانی خلاق و نوآور خویش باید در راستای تنویر افکار عمومی و نهادینه کردن فرهنگ اسلامی و بصیرت دینی در جامعه پیشرو باشند.
وی افزود: جامعه اسلامی دارای طبقات مختلفی بوده و یکی از طبقات تأثیرگذار آن را نخبگان و فعالان جامعه دانشگاهی تشکیل میدهند و به همین دلیل می توان باید از این امکان استفاده کرد.
سرپرست دانشگاه پیام نور استان کردستان از مرعوب شدن در برابر افکار ناسالم و فرهنگ منحرف غرب، خود فراموشی و پذیرش افکار منحط غربی و عدم بصیرت در عرصههای مختلف را از جمله آفتهای پیش روی نخبگان علمی و دانشگاهی عنوان کرد و افزود: علم و دانش به تنهایی بصیرت ایجاد نمیکند و کسب علم و دانش به تنهایی لازمه بصیرت نیست.
پیشواییعلوی یادآور شد: نخبگان دانشگاهی باید با داشتن سعه صدر، پیروی از عقل و قانون، ایجاد ارتباط همیشگی با جامعه و مراکز علمی و فرهنگی، تطبیق فعالیتهای خویش با نیازهای جامعه و مسائل روز، توکل به خدا و تأسی از آموزههای دینی و خودسازی در راستای بصیرت افزایی و ارائه اندیشههای متعالی به جامعه گام بردارند.
وی با اشاره به اولویتهای دانشگاه پیام نور استان کردستان در راستای بصیرت افزایی و توسعه خدمات علمی و آموزشی در استان گفت: توجه جدی به مسائل اخلاقی، توسعه و سازماندهی رشتههای تحصیلی براساس نیازهای بومی و بهرهمندی از تجربیات ارزشمند اساتید و اعضای هیئت علمی توانمند در رشته های مختلف از جمله اولویت هایی است که در برنامههای پیش روی پیام نور کردستان در سطح مراکز و واحدهای تابعه دنبال میشود.
سرپرست دانشگاه پیام نور استان کردستان در پایان افزود: هم اکنون 60 نفر عضو هیئت علمی و هزار و 200 استاد مدعو در 10 مرکز و واحد تابعه پیام نور کردستان مشغول به فعالیت بوده و در راستای بصیرت افزایی و ارائه خدمات علمی و آموزشی به بیش از 23 هزار دانشجوی استان گام برمی دارند.
نظر شما