به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسن امامی رضوی با اعلام این مطلب افزود: وزارت بهداشت سعی دارد بر اساس الزامات اجرایی برنامه پنجم توسعه در سال 90 با تشکیل بیمارستانهای هیئت امنایی تمام وقتی پزشکان به اهداف متعالی خود برسد.
وی ادامه داد: با توجه به بند د ماده پنجم توسعه، وزارت بهداشت موظف است نظام خدمات درمانی کشور را طراحی کند تا برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع گسترش یافته و زیرساختهای ارائه خدمات دولتی در کلینیکهای ویژه و بیمارستانهای هیئت امنایی تقویت شود.
امامی رضوی اظهار داشت: باید زمینه ای را در نظام سلامت کشور ایجاد کنیم که پزشکان با انرژی، توان و وقت بیشتری در بخش دولتی حضور داشته باشند.
برنامه پزشک خانواده از بهمن 89 آغاز شده و در ابتدا سه استان سیستان و بلوچستان، چهار محال و بختیاری و خوزستان را تحت پوشش قرار داد و در حال حاضر 514 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار دارند. بر اساس این طرح با یکسان شدن دفترچه های بیمه درمانی، خدمات یکسان به مردم ارائه خواهد شد. در این طرح هر خانواده یک پزشک مشخص دارد که در صورت نیاز بیمار به درمان تخصصی به پزشکان متخصص ارجاع داده می شود.
نظر شما