پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ خرداد ۱۳۹۰، ۲۱:۴۹

یوسف‌پور:

۹۷ درصد جمعیت کشور تحت پوشش تلفن همراه هستند

۹۷ درصد جمعیت کشور تحت پوشش تلفن همراه هستند

قم - خبرگزاری مهر: ‌ عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران میزان جمعیت کشور که تحت پوشش تلفن همراه هستند را ۹۷ درصد عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد یوسف‌پور ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح همزمان ۱۷ طرح مخابراتی که در سالن جلسات شرکت مخابرات استان قم برگزار شد، اظهار داشت: ۹۷ درصد جمعیت کشور تحت پوشش تلفن همراه هستند گه ضریب نفوذ آن نیز حدود ۵۶ درصد است.

وی اظهار داشت: با توجه به سابقه ۱۶۵ ساله ITU ، روز ۲۷ اردیبهشت ماه هر سال را به مناسبت روز جهانی ارتباطات قرار داده‌اند که در سال جاری این روز با فتح خرمشهر و میلاد حضرت فاطمه(س) تقارن پیدا کرده است که روز مبارکی است.

وی گفت: دهه ۶۰، دهه‌ آماده کردن زیر ساخت‌ها و امکانات زیربنایی مخابرات در نظر گرفته شده بود که در این راستا زمین و ساختمان‌هایی برای فراهم کردن زیر بنای مناسب برای مخابرات خریداری شد تا بتوان نیازهای مردم را فراهم کرد.

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران ادامه داد: در اوایل انقلاب تنها ۳۱۲ روستا از امکانات ارتباطات و مخابرات بهره‌مند بودند و رژیم آن زمان در ‌‌نهایت توانمندی مالی به کشورهایی همچون انگلستان، فرانسه و آلمان وام می‌داد و در آن کشور‌ها سرمایه گذاری می‌کرد.

۵۵ هزار روستای کشور از امکانات ارتباطی برخوردار هستند

یوسف‌پور ابراز داشت: امروزه با ایجاد زیر ساخت‌های مناسبی که در دهه ۶۰ صورت گرفته ۵۵ هزار روستای کشورمان دارای مخابرات و خطوط ارتباطی هستند که از این تعداد ۳۶ هزار روستا و مابقی آن آبادی‌های کوچک هستند.

وی افزود: امروزه واگذاری تلفن همراه و ثابت بصورت آزاد و در اسرع وقت در اختیار مشترکین قرار داده می‌شود و دیگر نیازی به ثبت نام و صرف زمان یک ساله یا دو ساله ندارد.

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: دهه هشتاد نیز با شکوفایی تلفن همراه شروع شد که قیمت واگذاری تلفن همراه در این دهه بسیار کاهش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه در ابتدا و آغاز دهه ۹۰ هستیم اضافه کرد: با توجه به امکانات دهه‌های گذشته در این دهه توجه ویژه‌ای به دیتا را می‌طلبد.

وی ادامه داد: دیتا روندی از تکنولوژی است که استفاده از آن سبب ایجاد ارزش افزوده برای جامعه می‌شود و در این دهه دیتا این زمینه را فراهم می‌کند تا آحاد جامعه از ارزش افزوده آن استفاده کنند.

۱۰ هزار دفتر ICT در روستاهای کشور فعال هستند

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار دفتر ICT در روستاهای کشور فعال هستند که ۱۰۰ میلیون قبض از این طریق در روستاهای کشور پرداخت شده است که ۹۰ میلیون مرسوله نیز بین شهر و روستا‌ها جابه جا شده است.

وی اظهار داشت: اگر بتوانیم ICT را وارد زندگی مردم بویژه منطقه روستایی کنیم این امر می‌تواند در اقتصاد کشور تأثیر خوبی داشته باشد.

کد خبر 1319152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha