پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ خرداد ۱۳۹۰، ۲۱:۰۱

سرهنگ علیزاده:

30دستگاه خودرو و موتورسیکلت در خرم آباد توقیف شد

30دستگاه خودرو و موتورسیکلت در خرم آباد توقیف شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان لرستان با بیان اینکه طرح ارتقاءامنیت اجتماعی با درخواست و همکاری مردم استمرار خواهد داشت، از توقیف 30 دستگاه خودرو و موتورسیکلت در اجرای این طرح طی روز گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ کاظم علیزاده در این رابطه اظهار داشت: در پی برنامه ریزی های بعمل آمده و درخواست های مردمی طرح پاکسازی در دو محله شهرستان خرم آباد با حضور عوامل تخصصی در قالب 15 اکیپ شامل پلیس آگاهی، اطلاعات، مواد مخدر و راهور شهرستان خرم آباد و کلانتریهای تابعه و همچنین یگان ویژه پاسداران به اجرا درآمد.

وی افزود: طرح مبارزه با افرادی که امنیت و آسایش مردم را در نقاط مختلف استان سلب کنند، با جدیت و قاطعیت ادامه خواهد داشت و هیچ نقطه امنی برای آنها در استان باقی نخواهد ماند.

فرمانده انتظامی استان لرستان با بیان اینکه پلیس استان در اجرای این طرح از حمایت های بی دریغ دستگاههای قضایی برخوردار است، اظهارداشت: طرح امنیت اجتماعی استمرار خواهد داشت و در سطح شهرستان های تابعه نیز اجرا می شود.

سرهنگ علیزاده افزود: با شناسایی محل های تجمع افراد ولگرد و در برخورد با رانندگان قانون شکن که بدون رعایت حقوق شهروندی اقدام به آلودگی صوتی می کردند تعداد 30 دستگاه موتورسیکلت و خودرو توقیف و تعداد 10 نفر سارق و 4 نفر مزاحم دستگیر شدند.

وی کشف تعداد زیادی سلاح سرد و لباس با تصاویر مبتذل را از دیگر اقدامات این طرح برشمرد و گفت: مشارکت و همکاری خوب شهروندان و اهالی محلات با پلیس در کشف جرم و دستگیری مجرمان و متخلفان جای قدردانی دارد.

کد خبر 1320996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha