پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ خرداد ۱۳۹۰، ۲۱:۰۱

حاشیه‌های ذوب آهن - النصر/

بی احترامی عربها به گرامیداشت یا ناصر حجازی/ قاضی ذوب آهن را رکورددار کرد

بی احترامی عربها به گرامیداشت یا ناصر حجازی/ قاضی ذوب آهن را رکورددار کرد

دیدار تیم های فوتبال ذوب آهن ایران و النصر عربستان در حالی عصر امروز در ورزشگاه فولادشهر آغاز شد که به احترام ناصر حجازی تماشاگران و بازیکنان تیم ذوب‌آهن یک دقیقه سکوت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر،  دیدار تیم های فوتبال ذوب آهن ایران و النصر عربستان در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا از ساعت   19:15 دقیقه امروز در ورزشگاه فولادشهر اصفهان  آغاز شد که حاشیه های مسابقه را در زیر می خوانید:

* منصور ابراهیم زاده  ساعتی پیش از آغاز مسابقه و زودتر از بازیکنان تیم در کنار زمین حاضر و روی نیمکت ذخیره ها نشست. وی پس از ورود داوران کره ای به سمت آنها رفت و با آنها دست داد.

* حدود 100 بازیکن تیم های مختلف پایه ذوب آهن در پشت نیمکت این تیم مستقر و در اکثر دقایق نیمه نخست تیمشان را تشویق کردند.

* اصغر دلیلی مدیر عامل ذوب آهن و عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ پیش از آغاز مسابقه در کنار زمین حاضر و با مسئولان برگزاری و ناظر این بازی دیدار کردند. به نظر می رسد ناظر ای اف سی از اقدامات صورت گرفته توسط مسئولین باشگاه ذوب آهن رضایت کاملی دارد.

* کریم قنبری مربی تیم سپاهان از جایگاه ویژه و محسن بنگر مدافع تیم سپاهان از جایگاه تماشاگران این مسابقه را تماشا می کردند که حضور آنها در استادیوم باعث تعجب همگان شده بود.

* در جایگاه ویژه دکتر شهرزاد نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی، علیرضا نصر عضو شورای شهر، رشید خدابخش مدیر کل تربیت بدنی و رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه، صفرعلی براتی مدیر کارخانه ذوب آهن در جایگاه ذوب آهن حضور دارند.

* در حالی که مسابقه تیم های ذوب آهن و النصر در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برگزار و مسابقه مهمی محسوب می شود اما حدود دو سوم ورزشگاه فولادشهر خالی بود.

* کلیپ هایی از گل های پیشین لیگ قهرمانان آسیا بارها و بارها از اسکوربرد ورزشگاه پخش شد ضمن اینکه اسکوربرد از دقیقه 3 تا دقیقه 7 ناگهان خاموش شد. پروژکتورهای ورزشگاه هم از دقیقه یک روشن شد.

* پیش از آغاز مسابقه بازیکنان تیم ذوب آهن روی دایره میانی زمین قرار گرفته و با اعلام بلندگو ورزشگاه تمام تماشاگران و حاضران در جایگاه داوران بازی  و سرمربی النصر به احترام درگذشت ناصر حجازی یک دقیقه سکوت کردند اما بازیکنان اصلی و نیمکت نشین تیم النصر به این موضوع بی تفاوت بودند و از احترام گذاشتن خودداری کردند.

* گل نخست تیم ذوب آهن در ثانیه 23 این بازی به ثمر رسید که به نظر می رسد سریع ترین گل لیگ قهرمانان آسیا باشد و از این نظر رکوردی برای تیم ذوب آهن در این رقابت ها محسوب می شود.

* پس از گل نخست ذوب آهن و شادی بازیکنان محمدرضا خلعتبری دچار مصدومیت شد ولی با اقدام پزشکان ذوب آهن بلافاصله به جریان بازی بازگشت.

* تماشاگران بارها و بارها با شعارهایی نام خلیج فارس را در ورزشگاه طنین انداز کردند.

* رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امورخارجه در بین دو نیمه بازی وارد ورزشگاه شد که تماشاگران وقتی متوجه حضور وی شدند برای دقایقی او را تشویق کردند. تعدادی از آنها هم با دوربین های موبایلشان از این مسئول در وزارت خارجه عکس انداختند.

* خالد راضی دروازه بان دوم تیم النصر در شرایطی در اواخر بازی به جای دروازه بان اول این تیم وارد زمین شد که دروازه بان اصلی این تیم هنوز از زمین خارج نشده بود!

* پس از گل های تیم فوتبال ذوب آهن خبرنگاران حاضر در جایگاه خبرنگاران به شدت خوشحالی می کردند که این مسئله از یک سو به خاطر بی احترامی عربها در ابتدای مسابقه بود و از سوی دیگر خوشحالی آنها را به سبب برتری برابر یکی از تیم های عربستانی نشان می داد.

کد خبر 1321104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha