پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ خرداد ۱۳۹۰، ۸:۴۷

علی‌بیگی به مهر خبر داد:

نشست رو در روی کارگران با وزیر کار/ تعیین تکلیف کارت اعتباری خرید

نشست رو در روی کارگران با وزیر کار/ تعیین تکلیف کارت اعتباری خرید

نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور از نشست مشترک نمایندگان کارگران با وزیر کار و امور اجتماعی خبر داد و گفت: واگذاری کارت اعتباری خرید تعیین تکلیف می‌شود.

اولیاء علی بیگی در گفتگو با مهر از نشست مشترک نمایندگان کارگران کشور با وزیر کار و امور اجتماعی پیرامون مهم ترین مسائل روز جامعه کارگری و تعیین تکلیف برخی از امور خبر داد و گفت: این نشست مشترک در وزارت کار و امور اجتماعی برگزار می شود.

نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، اظهار داشت: تعیین تکلیف وضعیت واگذاری کارت های خرید اعتباری کارگران که به تازگی مطرح شده است، از جمله مهم ترین موضوعاتی خواهد بود که در این جلسه مطرح می شود.

نشست "رو در رو"

علی بیگی همچنین به پیگیری اقدامات صورت گرفته توسط وزارت کار و امور اجتماعی در زمینه کارت های اعتباری کارگران اشاره کرد و بیان داشت: نمایندگان کارگران با بررسی شیوه اجرای واگذاری کارت های اعتباری خرید، نظرات پیشنهادی خود را در این زمینه ارائه خواهند کرد.

وی خاطر نشان کرد: پیشنهاد روشن کارگران در این ارتباط استفاده از یارانه های خانوار کارگری در زمانی که فرد نتواند اقساط ماهیانه خود را بپردازد است.

این مقام مسئول کارگری با بیان اینکه برای جلوگیری از به وجود آمدن مسائل و مشکلات احتمالی بین کارگران و کارفرمایان بر سر کارت های اعتباری خرید، استفاده از مبالغی که در حساب یارانه های سرپرستان خانوار است بهترین روش خواهد بود.

صدور گواهی اشتغال

نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، افزود: همچنین با صدور گواهی اشتغال به کار برای کارگران در زمان استفاده از این کارت ها می توان به بانک ها این مجوز را داد که در صورت عدم پرداخت اقساط ماهیانه کارگرانی که از این نوع کارت ها استفاده می کنند، از حساب ها برداشت کنند.

علی بیگی با تاکید بر اینکه هنوز در زمینه واگذاری قطعی کارت های اعتباری کارگران تصمیم گیری نهایی صورت نپذیرفته است، بیان داشت: پیگیری این موضوع به دلیل تعهدی که نمایندگان کارگری در قبال آنها دارند به صورت مستمر صورت می پذیرد.

وی همچنین یکی دیگر از موضوعات روز کارگران را نحوه اصلاح قانون کار دانست و اظهار داشت: قبل از برگزاری نشست با وزیر کار، جمع بندی نهایی توسط نمایندگان کارگران صورت می گیرد.

کد خبر 1321144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha