پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۴۸

فاز اول‌ تونل کبیرکوه ایلام 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

فاز اول‌ تونل کبیرکوه ایلام 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

آبدانان - خبرگزی مهر: فرماندار شهرستان آبدانان گفت: فاز اول تونل کبیرکوه واقع در شهرستانهای آبدانان و دره شهر به عنوان طولانی‌ ترین تونل غرب کشور 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز کوثری صبح پنجشنبه در بازدید از این پروژه اظهار داشت: تونل آبدانان با طول پنج هزار متر یکی از طولانی‌ترین تونلهای کشور است که با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد تومان و در سه فاز اجرایی احداث می شود.

وی افزود: در حال حاضر عملیات اجرایی فاز اول که جاده دسترسی به تونل از سمت آبدانان است با بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام و فاز دوم آن که جاده دسترسی و احداث دو دهنه تونل کوچک که از سمت دره‌شهر است به مناقصه عمومی گذاشته شده است.

کوثری گفت: در روزهای آتی عملیات اجرایی فار دوم این تونل بزرگ نیز اجرا می شود.

وی با بیان اینکه پروژه گازرسانی به این شهرستان آغاز شده است، بیان کرد: این پروژه با اعتباری بالغ بر 120میلیارد تومان و با طول 85 کیلومتر در حال اجراست که بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و گازرسانی به داخل داخل شهر آبدانان نیز بطول 78 کیلومتر و اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان در حال اجراست.

فرماندار آبدانان با اشاره به انجام تعداد170 پروژه و برنامه عمرانی در راستای توسعه این شهرستان با اعتباری بالغ بر 92 میلیارد و 550 میلیون ریال و بیان کرد: از این تعداد طرح 31 پروژه در پایان سال به بهره‌برداری رسیده است.

هم اکنون یکی از مهمترین مشکلات این شهرستان کمبود راه های ارتباطی است که باعث شده این شهرستان در بن بست جغرافیایی قرار گیرد.

راه های سخت گذر این شهرستان از دامنه بلند کبیر کوه باعث شده که خیلی مسافران از مسافرت به شهرستان و نقاط دیدنی این شهرستان مثل آثار تاریخی پشت قلعه آبدانان، دریاچه دوگانه سیاه گاو آبدانان، غار طبیعی مژاره درآبدانان در روستای مژاره و سراب باغ، مناظر طبیعی سراب آبدانان، مناظر طبیعی کوه اناران و کبیر کوه و زیارتگاه سید صلاح الدین محمد با سبک معماری خاص مربوط به دوره سلجوقی را از دست بدهند.

علاوه بر نبود راه های ارتباطی مناسب باعث وقوع تصادفات دلخراش و فوت جوانان زیادی در این شهرستان شده است.

یکی از مهمترین مصوبات سفر هیئت دولت در این استان احداث تونل بزرگ کبیر کوه برای از بن بست خارج این شهرستان متصل به شهرستان دره شهر و مرکز استان بوده است که امید است با همت مسولان اجریی شود

این مصوبه مهم به طول چهارکیلومتر بین شهرستان آبدانان و دره شهر است که می توان نقش تعیین کننده برای پیشرفت شهرستان و استان ایلام داشته باشد.

این تونل ارتباطی مسیر شهرستان آبدانان به مرکز استان از 160کیلومتر به 60 کیلومتر کاهش خواهد یافت.

این شهرستان با توجه ورود بخش خصوصی به طرحهای اشتغالزایی نیاز به زیرساختهای مناسب از جمله راه دارد، بنابراین احداث این تونل برای اقتصاد شهرستان ضروری است چون هم اکنون بیکاری از عمده مشکلات جوانان این شهرستان است.

کد خبر 1321230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha