به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ابراهیمی ظهر پنجشنبه در محل کمیته امداد ایلام اظهار داشت: در سالهای گذشته اقدامات قابل توجهی در زمینه کمک به نیازمندان این استان انجام گرفته است و تنها در یک سال گذشته بیش از 500 میلیارد ریال در سرفصلهای مختلف خدمات دهی انجام گرفته است.
وی افزود: این رقم در مقایسه با خدماتی که سایر نهادها و سازمانهای استان انجام می گیرد بسیار قابل توجه است.
ابراهیمی اضافه کرد: بخش زیادی از این مبالغ هزینه شده از محل کمکهای مردم نوعدوست استان ایلام به کمیته امداد استان بوده است که همواره در فکر محرومین و نیازمندان این استان هستند و هیچگاه کمیته امداد را فراموش نمی کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: 50 درصد زکات جمع آوری شده در این استان صرف اجرای طرحهای عمرانی در روستاها می شود.
ابراهیمی اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 16 میلیارد و 200 میلیون ریال وجوهات زکات در این استان جمع آوری شده است.
وی افزود: از این مبلغ اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال برای اجرای 70 طرح عمرانی در روستاهای استان هزینه و مابقی برای رفع نیاز مستمندان هزینه شده است.
ابراهیمی بیان کرد: در حال حاضر استان ایلام جز استانهای برتر کشور در زمینه زکات است و پیش بینی می شود که امسال بیش از 57 میلیارد ریال از وجوهات زکات در استان جمع آوری شود که 30 درصد آن برای محرومین ونیازمندان هزینه و بقیه آن صرف ایجاد پروژه های فرهنگی و عمرانی در مناطق مختلف استان خواهد شد.
نظر شما