به گزارش خبرنگار مهر، یحیی بیات ظهر پنجشنبه در همایش کشوری دست سازه ها و نرم افزارهای آموزش فارسی هدیه های آسمانی با بیان اینکه مهمترین توسعه در هر جامعه ای توسعه انسانی است، افزود: نقش آموزش و پرورش و نقشی که معلم با خرد و دانایی خود ایفا می کند، در عصر و زمانی توسعه آموزشی را به دنبال دارد.
وی ادامه داد: تاکید بر اختراع و ابتکار، اخلاقیت، مذهب و سرعت عمل در آموزش از ویژگی های اصلی برای معلم است که در راستای این وِیزگی های توسعه آموزش و یادگیری برای دانش آموزان میسر است .
دبیر علمی همایش محوریت این همایش را در راستای رسالتهای مرکز تربیت معلم، برنامه های علمی و آموزشی و اجرای همایش علمی و هم اندیش برای دانشجویان عنوان کرد.
بیات تاکید کرد: هدف از برگزاری این همایش ایجاد زمینه تجارب آموزش برای معلمان و برگزاری کارگاه و جلسات هم اندیشی، همگان کردن تجارب ، اعتماد به نفی در معلمان ، آموزش به شیوه هدیه های آسمانی، سازه ها ی جدول الفبا و بخوانیم و بنویسیم و ایجاد سابقه کاری برای معلمان و گرایش به چنین برنامه های آموزشی است.
وی ادامه داد: در این همایش قصد داریم فاصله بین معلمان نسل جدید و قدیم را از بین ببریم از فرصتها استفاده لازم را داشته باشیم که برقراری توازن بین دونسل آموزشی به نفع نظام آموزشی است .
دبیر علمی همایش در ادامه تعداد آثار ارسال شده به همایش را 208 اثر اعلام کرد و افزود: از این تعداد آثار 12 اثر در چهار محور و از هر دوره سه مورد با پنج گروه داوری انتخاب شده است.
بیات افزود: ارتقای برنامه های آموزشی و ارتباط مرکز با مدارس باید پویا باشد و مدارس می توانند از افکارهای که نوظهورهستند در راستای ارتقای آموزش و پرورش استفاده کنند.
وی گفت: نمایشگاه های دائمی در مراکز تربیت معلم برگزار شود و زمینه برای انتقال دانش در معلمان را ایجاد کنیم و در گام های بعد با قوت بیشتر برنامه ها را در دستور کار داشته باشیم .
نظر شما