پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ خرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۳۶

نمایشگاه توانمندیهای کانون های فرهنگی مساجد نیشابور گشایش یافت

نمایشگاه توانمندیهای کانون های فرهنگی مساجد نیشابور گشایش یافت

نیشابور - خبرگزاری مهر: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور گفت: در آستانه ارتحال امام خمینی( ره) نخستین نمایشگاه توانمندی های کانون های فرهنگی و هنری مساجد این شهرستان در محل فرهنگسرای سیمرغ گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام هادی حسین آبادی بعد از ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: شهرستان نیشابور در حال حاضر دارای 56 کانون فرهنگی و هنری مسجد فعال است که پس از مشهد بیشترین تعداد کانون را در استان خراسان رضوی داراست.

وی گفت: از آنجا که مسجد محوری یکی از اصول بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) بوده است ما در آستانه رحلت جانگداز آن عزیز سفر کرده این نمایشگاه را بر پا کردیم.

حسین آبادی اظهار داشت:این نمایشگاه دارای 20 غرفه از مجموعه دستاوردها، ابتکارات، عملکرد، افتخارات، مقامها و توانمندی کانون های فرهنگی و هنری مساجد  شهرستان نیشابور است که در حاشیه آن اجرای نمایش عشق پیرمرد به نویسندگی و کارگردانی محسن مسعودی فر در 10 خرداد و همچنین شب شعر  مسجد در 11 خرداد و شبی با قرآن در 12 خرداد بعد از  نماز مغرب و عشاء برگزار خواهد شد.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد یادآور شد: نمایشگاه عکس بیداری اسلامی و همچنین غرفه ویژه نقاشی کودکان همراه با برپایی مسابقات و اهدای جایزه از دیگر بخش های نمایشگاه است و به بازدید کنندگان بسته های فرهنگی اهداء خواهد شد.

حسین آبادی تصریح کرد: نخستین نمایشگاه توانمندی های کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیشابور با همکاری شهرداری، شورای اسلامی و اداره اوقاف و امورخیریه نیشابور هر روز از ساعت17 الی 22 بعد ازظهر در محل فرهنگسرای سیمرغ ویژه عموم علاقمندان دایر است.

کد خبر 1322438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha