محمد حسین اصغریان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کارخانه در زمینی به مساحت شش هزار مترمربع و در زیربنایی به مساحت هزار و 700 مترمربع در شهر صنعتی رشت ساخته شده است.
وی با اعلام اینکه این واحد صنعتی سالانه هزار و 230 تن فیلم پلی اتیلن مشبک تولید می کند، اظهار داشت: مهمترین شاخصه این شرکت تولید نخستین بار چنین محصولی در استان گیلان است.
رئیس سازمان صنایع و معادن گیلان گفت: برای بهره برداری از این کارخانه افزون بر 16 میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته و با راه اندازی این پروژه زمینه اشتغال 10 نفر بصورت مستقیم ایجاد شده است.
وی ادامه داد: فیلم پلی اتیلن مشبک نوعی محصول تولید شده از مشتقات پتروشیمی است که بعنوان ماده اولیه در بسیاری از کارخانه های تولید فرآورده های بهداشتی و سلولزی مورد استفاده قرار می گیرد و با آغاز فعالیت این کارخانه ماده اولیه تعدادی از این واحدهای صنعتی در داخل استان تأمین می شود.
نظر شما